Внезапната смърт на една от най-дейните тв продуцентки у нас

...
Внезапната смърт на една от най-дейните тв продуцентки у нас
Коментари Харесай

Хиляди въпросителни около смъртта на известна наша журналистка

Внезапната гибел на една от най-дейните тв продуцентки у нас Весела Тотева, която от няколко месеца е шефка на съботно-неделното предаване на Нова тв " Събуди се ", е потрес за цялата медийна общественост. Тя си отиде в разцвета на силите, едвам на 45-годишна възраст. На съдбовния 4 март Весела се пресели в света на ангелите по време на обичайния си утринен крос. Свлича се, до момента в който бяга. На помощ се притичват минувачи, само че към този момент е късно... Смъртта е настъпила ненадейно.

Каква подигравка на ориста! Макар че в продължение на няколко години Весела Тотева залиташе по опиатите, до съдбовен край се стигна, откакто реши да премине към напълно здравословен метод на живот по концепция на свои приятелки, написа " Уикенд ".

Увлечението я подтикна да отвори " Хапки живот " - непретенциозно, само че кокетно магазинче в центъра на София за лакомства от натурални артикули на ул. " Гладстон " 28. В него постоянно продавала и самата тя, когато не е на работа.

Била щастлива, че всеки ден се предлага топла крем чорба от сезонни зеленчуци и ядкови млека без скотски артикули. Солените мъфини се приготвяли по рецепта на Тотевас артикули от подбрани ферми. Брашното, което употребила за тях, било от лимец, млян ръчно в каменна мелница.

Телевизионната продуцентка прецизно спазвала хранителен режим, който на моменти се изразявал в ястие само и единствено на сурови плодове и зеленчуци. В последните години Тотева се бе трансформирала в съвсем цялостен веган и избягваше освен месо, само че и артикули от скотски генезис.

Работата я забавлявала и й доставяла същинско наслаждение, до момента в който наскоро не получила болки в стомаха. Лекарският обзор открил, че има язва на дванадесетопръстника и диетите не са целесъобразни, само че тя държала на своето и траяла със салатите и биозарзавата.

Докато се стига до съдбовната дата 4 март, когато умира ненадейно, до момента в който тича. За околните й гибелта е повече от шокираща. Тя не се е оплаквала от някакви тежки болки. Прекарала е грип, само че както се споделя, на крайник. Допуска се, че може би инфекцията се е отразила тежко на сърцето й, или пък язвата се е спукала ненадейно, до момента в който тича. Има версия и за запушен тромб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР