Внесени от Обединеното кралство, традиционните маслени кръгчета и пръстчета са

...
Внесени от Обединеното кралство, традиционните маслени кръгчета и пръстчета са
Коментари Харесай

Маслени пръстчета и кръгчета завладяват България преди Коледните празници - slava.bg

Внесени от Обединеното кралство, обичайните маслени кръгчета и пръстчета са дребни версии на по-големите сладкиши, които Walkers създава още от далечната 1898 година в сърцето на Шотландското планинско крайбрежие - Аберлур, Спейсайд. Може би поради хубостта на този регион и чистотата на околната среда и екологично чистите артикули, които Walkers употребяват за изработката на своите бисквити, изясняват тяхната неповторимост.

Вкусните маслени бисквити Walkers, известни в цяла Европа, се отличават с богат и кондензиран маслен усет. Тестото се създава по обичайната рецепта, предадена от генерации семейство Уокър, които персонално подсигуряват, че техните артикули са изработен напълно с масло от сметана и най-хубавите вероятни съставки като яйца и мляко от домашно отгледани животни. Но по-важното за всички фенове на положителната храна е, че не съдържат изкуствени оцветители, ароматизанти или генно модифицирани добавки.

Mаслените кръгчета и пръстчета са съвършените, разтопяващи се в устата маслени, ронливи и сладки бисквитки. Направени са по простата, обичайната шотландска рецепта на семейство Уокър от 4 чисти и естествени съставки: масло, брашно, захар и сол. Точно заради тази причина, те са подобаващ за вегетарианци. Сертифицирани са като артикули, без изкуствени аромати, оцветители и консерванти.

Гордостта на компаният е, че имат достойнството да са част от The Royal Warrant Holders Association или Асоциацията на притежателите на кралски заповеди, предоставени от Нейно Величество Кралицата на Англия. Това е висша степен на гаранция, която Walkers пази и пази, по тази причина и тези бисквити са толкоз обичани, харесвани и с потвърдено качество, което не може да бъде изгубено.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР