Внасяме жалба във ВАС да бъдат анулирани всички актове и

...
Внасяме жалба във ВАС да бъдат анулирани всички актове и
Коментари Харесай

ВМРО: Внасяме жалба във ВАС да бъдат анулирани всички актове и решения, подписвани от Кирил Петков като министър

" Внасяме тъжба във Върховен административен съд да бъдат анулирани всички актове и решения, подписвани от Кирил Петков като министър ", оповестяват от. Ето какво още се споделя в известието:

" Конституционен съд е безапелационен, че той е нарушил Конституцията

Днес Конституционният съд на Република България взе следващото почтено и националноотговорно решение. От самото начало беше ясно, че лицето, гръмко провъзгласил се за последовател на смяната, е излъгал в декларацията, че има единствено българско поданство. Това е освен декларация с погрешно наличие и лицето носи наказателна отговорност по член 313 от Наказателния кодекс, само че това най-много e жестоко тъпчене на Основния закон на страната.

Ето това са „ новите “, „ честните “ и „ изменящите статуквото “. Идват сякаш, с цел да оправят България, само че влизат в тази борба по непочтен и противозаконен метод.
 Конституционен съд: Противоконституционен е указът за назначението на Кирил Петков за министър Конституционен съд: Противоконституционен е указът за назначението на Кирил Петков за министър
Указът на президента Румен Радев от 10 май за назначението на Кирил Петков за министър на стопанската система в първото служебно държавно управление...

Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че прокуратурата незабавно би трябвало да се намеси, като в това време внасяме тъжба до Върховния административен съд всички решения и актове, подписвани от Кирил Петков като министър, да бъдат оповестени за оскъдни. Днешното решение на Конституционен съд в действителност повдига и въпроса за решенията, вземани на съвещания на Министерски съвет в наличието и с гласа на това лице.

В същото време ще Ви напомним, че към този момент такива герои сме ги гледали. По времето на царя едни юпита се обявиха, че ще сменят системата, само че вместо това трансформираха само личното си финансово положение. Затвориха нуклеарните реактори на АЕЦ „ Козлодуй “ и си потеглиха и обрекоха страната ни на енергийно иго за сметка на високи постове в Брюксел.

Това би трябвало да спре!

Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че и тази борба ще я доведем до дъно. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР