ВМРО смятат, че политиката, която се води, отново ще доведе

...
ВМРО смятат, че политиката, която се води, отново ще доведе
Коментари Харесай

ВМРО: Най-бедната страна в ЕС ще плати за игрите на големите

ВМРО считат, че политиката, която се води, още веднъж ще докара до това " най-бедната страна в Европейски Съюз да заплати за игрите на огромните на върха ", като това даже се случва и сега - свръхвисоките цени заплаща всяко българско домакинство и всеки безпаричен български пенсионер.

Затова и желаят оставката на Кирил Петков и на целия кабинет.

" В България тези, които държат кормилото на страната, си играят на стражари и апаши в самата коалиция. Премиерът разиграва лотария с DMS дарения за оръжия за Украйна, тъй като " апелирам другарката " Нинова го е хванала крепко за ухото. А енергийният министър се изживява като представител на санкционния екип на Европейски Съюз против " Газпром ", залагайки на карта енергийната сигурност на страната.

Това се показва в позицията на партията.

Според Вътрешна македонска революционна организация министър-председателят не може да ръководи даже и обединението, която оглавява, а с цел да замаже този факт, е решил да отиде до Украйна, с цел да си направи имиджово селфи. Но защото и това му е отказано, употребявал " шумната димка " Газпром " и е отказал съветския газ - илюстрация на поговорката " Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крайник ".

А в дейностите на държавното управление войводите виждат прозиращите недалновидни обещания към западни посолства.

" Продължаваме промяната " са решили, че ще бранят директивите на Европейски Съюз, налагащи наказания на Русия, с цената на оцеляването на българската стопанска система.

Според Вътрешна македонска революционна организация Германия е приела изискванията на Русия, Гърция също е платила, Полша пък се е подсигурила с различни трасета на природен газ. " Да не приказваме, че зад всичко това към този момент напълно ясно се вижда " другарската " сянка на Съединени американски щати. "

" Това е следващото национално изменничество и ние от Вътрешна македонска революционна организация за следващ път желаеме оставката на министър-председателя Кирил Петков и на целия изцяло неплатежоспособен и несъмнено рисков за България кабинет! "

Според Вътрешна македонска революционна организация кабинетът " Петков " е вкарал страната в следващата инфлационна серпантина след икономическия безпорядък. Освен това непрестанно се разигравал на ниска цена политически ПР на гърба на българския народ.

А цените порастват неудържимо с часове и са надалеч по-високи от тези в развити стопански системи като немската, австрийската и френската. От Вътрешна македонска революционна организация показват и че страните от така наречен Източен блок са намерили механизми да защитят хората от тежките стопански последствия от войната в Украйна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР