ВМРО провежда утре редовния си 7-ми конгрес, на който ще

...
ВМРО провежда утре редовния си 7-ми конгрес, на който ще
Коментари Харесай

Юлиян Ангелов: ВМРО се готви за самостоятелно участие на евроизборите

ВМРО организира на следващия ден постоянния си 7-ми конгрес, на който ще бъдат разисквани изборите за Европейски парламент. Поканени са и представители на европейските консерватори на разнообразни страни, както и съдружните сътрудници на партията. Конгресът е призован освен във връзка изборите, само че и във връзка редовността, която постанова и по закон, сподели пред БНР Юлиан Ангелов, учредителен секретар на Вътрешна македонска революционна организация и секретар на Парламентарната група на Обединени патриоти и началник на предизборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация.

До момента са постъпили разнообразни оферти за членове на управлението и допускам, че най-вероятно самото управление ще бъде разширено с нови хора. Иначе за момента от позиция на това кой ще бъде ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, няма други оферти, с изключение на направените от структурите за Красимир Каракачанов, сподели Ангелов.

Той акцентира, че присъединяване на Вътрешна македонска революционна организация в парламентарното болшинство властта и във всички последни избори сподели, че партията върви нагоре и няма потребност от смяна (на водача - б.р.).

В отговор на въпрос за възможна обща листа на Обединени патриоти за идните евроизбори Ангелов уточни, че най-малко за момента Вътрешна македонска революционна организация се приготвя за независимо присъединяване във вота, което също ще бъде разисквано на конгреса. И напомни, че към този момент има направена номинация за лидер на листата в лицето на Ангел Джамбазки, "който съгласно огромна част от българското общество е най-успешният български евродепутат ".

По мотив предлагането за вътрешни избори за листа на Патриотите Ангелов съобщи, че те водачите на другите празненство не са приели драговолно самодейността за общо явяване, макар желанието на Вътрешна македонска революционна организация.

Медиите би трябвало да желаят базата данни, върху която са работили социологическите организации, сподели Ангелов във връзка със сондажи, които демонстрират, че Вътрешна македонска революционна организация няма да успее да има собствен евродепутат след изборите.

Нямаме терзания и считаме, че Ангел Джамбазки още веднъж ще бъде евродепутат, акцентира организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация. И добави, че по данни на партията и на някои организации към 30-37% от българите утвърждават активността на Джамбазки.

По мои наблюдения шансът за общо явяване на евроизборите с "Атака " и НФСБ е най-малък, разяснява Юлиан Ангелов.

По мотив абсурда с жилището на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов Ангелов съобщи, че казусът е, в случай че в тези покупко-продажби има нещо нелегално, което по някакъв метод е ощетило страната или избрани хора. Първо би трябвало да се произнесат институциите, с цел да кажем нашето виждане по въпроса, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР