ВМРО организира протест срещу откриването на македонския културен клуб в

...
ВМРО организира протест срещу откриването на македонския културен клуб в
Коментари Харесай

ВМРО на протест срещу откриването на македонски културен клуб в Благоевград

ВМРО провежда митинг против откриването на македонския културен клуб в Благоевград.

Протестът е плануван за 30 октомври, неделя, от 11.00 ч. на паметника на Гоце Делчев и на мемориала Гоцев жанр и е с апел да се спре " наглия сърбо-комунистически македонизъм, който явно пълзи и се разраства с поддръжката на розовите демократични бели якички в Брюксел ".

От Вътрешна македонска революционна организация считат, че " идното разкриване на Македонски културен клуб в Благоевград, за което до преди дни нямаше никаква публична информация, а от българските управляващи няма и досега, стартира да поражда редица подозрения по отношение на същинската му активност. Бъдещият културен център се обявява за отбрана на правата на македонците в България и по света, а клубът носи името на Никола Вапцаров, който е разгласен от основателите за македонец. Освен това на откриването на Македонския клуб в Благоевград ще дойдат отявлени представители на антибългарски партии, които ежедневно изливат неистини и ненавист против България и те ще бъдат позволени в центъра на града "

От Вътрешна македонска революционна организация се опълчват на " основаването на средище на антибългаризма в страната ни, както и на опитите за пробутване на фракционизъм на територията на България ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР