ВМРО издига евродепутата Ангел Джамбазки за кмет на София, обявиха

...
ВМРО издига евродепутата Ангел Джамбазки за кмет на София, обявиха
Коментари Харесай

ВМРО пак издига Джамбазки за кмет на София

Вътрешна македонска революционна организация издига евродепутата Ангел Джамбазки за кмет на София, оповестиха публично от партията в събота.

“Местните избори са доста по-важни от парламентарни и всевъзможни други избори, тъй като хората, които се избират за кметове зависи директно ежедневният проблем на всеки български гражданин”, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Според него Джамбазки “е една мощна кандидатура, която освен се наложи като политик и водач, а и има своя значителен опит като общински консултант “.

Ходът беше предстоящ. Според групировката Джамбазки може да притегли повече гласове. Той беше повдигнат за кмет и на предходните избори през 2015 година, когато също беше евродепутат. Преди 4 години той взе 4.88% от гласовете на гласоподавателите в столицата.

През май Джамбазки беше лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация за евродепутати. Тогава партията съумя да завоюва две евродепутатски места и взе 7.36%. Пред Нова тв Джамбазки сподели, че не вижда по какъв начин подвежда гласоподавателите с това, че единствено преди няколко месеца агитираше за това да стане евродепутат и в този момент е в Брюксел.

Основните му цели били отваряне на Витоша за жителите, преструктуриране на " Топлофикация ", срутване на противозаконните ромски постройки, повече общински служители на реда и видеонаблюдение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР