ВМРО-ДПМНЕ ще участва в парламентарната комисия по конституционни въпроси, насрочена

...
ВМРО-ДПМНЕ ще участва в парламентарната комисия по конституционни въпроси, насрочена
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ ще участва на комисията за промените в конституцията, вероятно ще разбърка картите за българите

ВМРО-ДПМНЕ ще взе участие в парламентарната комисия по конституционни въпроси, планувана за вторник, 25 юли от 10 часа. Според най-голямата опозиционна партия техните депутати ще вземат участие в дебата, съобщи Локално.мк.Лидерът на партията Християн Мицкоски акцентира, че имат ясна позиция по конституционните промени, оповестява БГНЕС.
" За ВМРО-ДПМНЕ конституционните промени под българска диктовка са затворена тематика ". Това съобщи пред телевизия АЛФА заместник-председателят на опозиционната партия в районен съд Македония Александър Николовски, който заявява, че нито един народен представител на ВМРО-ДПМНЕ няма да гласоподава, напомня Faktor.bg.

" Не може поправките в конституцията на една страна да траят една година. А като се има поради, че не се внасят в събранието, значи няма болшинство. Отдавна сме затворили тази тематика, нито един народен представител от ВМРО-ДПМНЕ няма да гласоподава. Ние не поддържаме конституционни промени под българска диктовка " сподели Николовски преди две седмици, представен от медията.Вписването на българите в конституцията на районен съд Македония е изискване, което Европейски Съюз сложи, с цел да стартира договарянията за участие със Скопие.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР