Вместо да се сърди, шефът на ГДБОП е длъжен да

...
Вместо да се сърди, шефът на ГДБОП е длъжен да
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Шефът на ГДБОП да каже къде са спасените доказателства за корупция

Вместо да се сърди, шефът на ГДБОП е задължен да каже къде са избавените документи, които разкриват огромна корупция в строителството.
 Шефът на Биволъ: Има чадър над Джи Пи Груп. Имаме документи за подкупите  Разследването на Биволъ, след което арестуваха Димитър Стоянов  Министерство на вътрешните работи арестува публицисти от Биволъ, тъй като снимат по какъв начин се горят документи за подкупи (обновява се)
Това сподели Димитър Делчев, ръководител на „ Движение България на жителите “, в ефира на TV+.

" Това е значимият въпрос, а не кой бил записал Спиридинов по телефона. Виждаме типичен опит за отклонение на вниманието от значимо журналистическо следствие с ченгесарски похвати ", добави още той.

Делчев уточни, че ДБГ настояват ръководителя на Народно събрание да сътвори анкетна комисия, в която да вземат участие и представители на съществени неправителствени организации, и специалисти от извънпарламентарната съпротива.

" Целта й е да разплете репресивния арест на български и румънски публицисти, в миг, когато събират доказателства за големи корупционни покупко-продажби в България. С такива дейности на изпълнителната власт от предпоследни ще станем последни по независимост на словото ", безапелационен е председателят на ДБГ.

Делчев попита реторично за какво 10 институции бездействаха близо седмица по проблема. " Налице е двоен стандарт. В едни случаи прокуратурата влиза незабавно в офисите на Ветко Арабаджиев, а в този мълчи и трансферира отговорността на други органи ", добави той.

Според него ръководещото болшинството е изчерпано:

Само за една седмица имаше няколко митинга, свадите са всекидневие, а неспособността на премиера да назначи нови подобаващи министри от комична, към този момент минава в трагична. За това е по-добре да се отдръпна и на чело на страната да застане нов човек, който има визия за развиването на България "

Димитър Делчев уточни още, че ГЕРБ към този момент 10 година се провалят в непрекъснатото си предизборно заричане - обезпечаването на по-добър живот на българите.

Попитан за опция на актуалното държавно управление, Делчев съобщи, че ДБГ постоянно е било за огромно демократично обединяване.

" Все повече се убеждаваме, че на идните избори за Европейски парламент по-вероятно е да има две десни платформи. Разединението несъмнено не прави силата. Ние от ДБГ ще създадем национално допитване до структурите ни в какъв формат и с какви критерии за претенденти да се явим и в границите на месец започваме готовност за идните избори ", съобщи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР