Вместо да отговори директно на въпрос на журналисти ще иска

...
Вместо да отговори директно на въпрос на журналисти ще иска
Коментари Харесай

Борисов се сравни с Христос. Вместо за 30 сребърника, предавали го за завод за батерии

Вместо да отговори непосредствено на въпрос на публицисти ще желае ли ГЕРБ избор на съмнение против държавното управление, Борисов се отнесе, похвали личното си ръководство, заприказва за незатворените по Великден храмове в разгара на пандемията и по какъв начин по време на неговата власт Разпети петък е бил изработен неработен ден.

Борисов описа за разпването на Христос и направи отпратка със себе си.

" В петък дамите се криеха да минат под масата и го направихме неработен ден. Мисля, че и това църквата оцени - хората могат да отидат и да създадат всичко, което смятат за належащо. В него ден, когато се замисли човек, какво са правили на Господ - мушили го с пирони, с тръни, карали го самичък да си носи кръста, измъчвали го... Кой естествен човек би направил това с който и да е различен човек? И в събота вечерта излязъл от горната страна и споделил " Оставете го този, не знаеше какво прави ". Когато го мацали с мирото, един споделил, че това коства пари. Приятелите му го продали за 30 сребърника, с цел да създадат акумулатори и солари... Всичко е Божа работа. Те не внимават. Крадат. А Господ споделил: Не крадете! ".

Борисов прикани неотложно държавното управление да изпрати военна помощ на Украйна. В същото време обаче заприказва за енергийната рецесия и предложи решение, тъй като " съветският нефт е най-евтин ". На коя страна застана Борисов в разгара на спора сред Москва и Киев, остана мистерия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР