Вместо да купи бижу или скъпа кола за Свети Валентин,

...
Вместо да купи бижу или скъпа кола за Свети Валентин,
Коментари Харесай

Вижте какъв невероятен подарък получи Джей Ло от Бен Афлек

Вместо да купи украшение или скъпа кола за Свети Валентин, Бен се оказа супер прочувствен и вместо това направи нещо от сърце единствено за своята обичана. Преди няколко дни Дженифър Лопес показа в обществените мрежи, че Бен е основал персонализирано музикално видео към песента ѝ „ On My Way “, която е саундтрак на новия ѝ филм „ Marry Me ”. В 4-минутния клип Бен е присъединил фотоси и видеоклипове на двойката от връзката им при започване на 2000-те до ден сегашен.

„ Ще споделя нещо доста особено и персонално с вас, което нормално бих споделила единствено с вътрешния си кръг от хора.Това е ранен подарък за Свети Валентин от Бен. Гледането му ме накара да се замисля за пътуването на същинската обич, за непредвидените обрати и за това, че когато тя е същинска, може да продължи постоянно.Това съществено разтопи сърцето ми “.
Подаръкът на Бен Афлек за Свети Валентин, който разтопи сърцето на Дженифър Лопес
Американският артист Бен Афлек е вложил доста старания и креативност тази година, с цел да изненада обичаната си Дженифър Лопес. Както написа с...
Прочети повече
Лопес и Афлек се сгодиха за първи път през ноември 2002, само че се разделиха две години по-късно. Те възобновиха връзката си предходната пролет и от този момент са неразделни.

По-рано този месец Джей Ло приказва намерено за втория късмет с Бен и какво двамата са научили за себе си през всички минали години.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР