Вместо да излезе и да се извини за трите тежки

...
Вместо да излезе и да се извини за трите тежки
Коментари Харесай

След изключването на Добрев: БСП-Перник поиска същото и за Нинова

„ Вместо да излезе и да се извини за трите тежки загуби, тя се окичи с вицепремиерския пост “, възмущават се от организацията.
Българска социалистическа партия за България – Перник изиска Корнелия Нинова да бъде изключена от редиците на партията. Това написаха те в пост в обществената мрежа. Причина събирането на подписи за премахването на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

Днес и на следващия ден на Националния съвет на Българска социалистическа партия още веднъж за гласоподаване е препоръчано следващото неуместно решение, което граничи със разпра, пишат в позиция от БСП-Перник.

„ Членовете на управителния орган на партията ще гласоподават по една единствена точка – изключването на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия. Това се предлага няколко седмици преди съвещанието на Конгреса на партията и ни препраща към времена, в които неуместните за управлението мощни фигури, наричани „ врагът с партиен билет “ са били отстранявани по високомерен и жесток метод. Освен това, вместо да се свика съвещание за установяване на заместващ ръководител получаваме това. Корнелия Нинова за следващ път сподели, че единственото, което желае е да ръководи Българска социалистическа партия на правилото „ разделяй и владей “. Вместо да излезе и да се извини за трите тежки загуби и недалновидната си политика през последните месеци, тя се окичи с вицепремиерския пост като финален късмет за кариерата си и не помни за краха “, разясняват още социалистите от Перник.

„ През тази тежка за Българска социалистическа партия година станахме очевидци на три загуби, внезапен спад в доверието към левицата, опити за неуспех на претендент – президентската ни двойка, невиждано държание от страна на ръководителя на Българска социалистическа партия сред двата тура на президентските избори, разделяне на база свои хора и „ вътрешна съпротива “. Всичко това води до упадъка на доверието в Българска социалистическа партия и превръщането й в четвърторазрядна партия и патерица на бъдещи ръководства. Във връзка с горепосоченoто, ИБ на Българска социалистическа партия – Перник настояваме за изключването на Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия. Предлагаме решението за изключването да бъде подложено на гласоподаване от Народно събрание на Българска социалистическа партия “, с отвращение приканват те.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР