Влюбвате се само в Телци или си падате само по

...
Влюбвате се само в Телци или си падате само по
Коментари Харесай

Защо постоянно ни привличат хора от една и съща зодия

Влюбвате се единствено в Телци или си падате единствено по Стрелци, или пък всичките ви другари са Везни – умерено, не сте единствени! Повтарянето на историята в сантиментален проект е нещо, което се случва доста постоянно на доста хора, само че то си има уважителна астрологична причина. Това е същото както ретроградният Меркурий отприщва безпорядък в живота ни едновременно всяка година. Въпреки че астрологията не управлява ориста ни изцяло, тя въпреки всичко може да начертае или опише събитията, в които попадаме от време на време, написа Флагман.

Всъщност нашата лична натална карта е ключът към това да осъзнаем и да разберем за какво все се сприятеляваме или пък все се влюбваме в хора, родени под един и същи зодиакален знак (или родени в един месец).
-->
Голяма част от това е обвързвано с качествата, които ни харесват и ни притеглят у другите, а те могат да бъдат проследени в няколко разнообразни астрологични разположения в наталната ни карта. Така че, в случай че сте забелязали, че някак постоянно попадате на Козирози (например), това по-скоро не е случайност, а може да се изясни.

Защо продължавате да се срещате с едни и същи зодии?

Знакът, който се съдържа във вашия седми дом, дружно с неговата ръководеща планета, нормално дава най-голямата улика за това за какво все сте привлечени от хора от избрана зодия. Бърз метод да определите знака във вашия седми дом е като погледнете противоположния знак на вашия изгряващ знак (асцендент).

Ако да вземем за пример асцендентът ви е Рак, това значи, че противоположният знак на Рака е Козирог (през шест зодии). Явно Козирогът попада във вашия седми дом – домът на партньорствата и връзките с другите. Поради това разположение е допустимо неведнъж да сте привлечени от персони, които имат слънце, луна или изгряващ знак (асцендент) в Козирог.

Знакът, съдържащ се във вашия седми дом, нормално съставлява освен качествата, които ви притеглят у хората, само че и качествата, които в действителност могат да оказват помощ да балансирате част от вашата лична сила. Това е една от аргументите да бъдете неведнъж привлечени от едни и същи знаци – тъй като те нормално имат черти, които ви допълват и евентуално могат да ви оказват помощ да израснете като персона. Противоположностите постоянно се притеглят в астрологията, защото два противоположни знака имат податливост да се балансират взаимно по съразмерен метод.

Друга галактическа доктрина за връзките гласи, че хората, които споделят същия безоблачен или изключително лунен знак като вас, също е допустимо да ви притеглят неустоимо. Вземете да вземем за пример Дженифър Лопес, написа Tialoto.bg. Поп звездата е омъжена за Бен Афлек, който е слънце в зодия Лъв и луна в Скорпион – също като нея. Това приказва, че певицата и артистът имат доста сходства в метода, по който показват себе си, а това е много сплотяващо.

Ако непрекъснато сте привлечени от хора с един и същи лунен знак, може би това е някакъв прочувствен урок за вас, до момента в който в случай че притегляте хора с едни и същи слънчеви знаци или детайли (например единствено персони от огнените зодии), може би това значи, че този детайл липсва в личната ви карта.

Трябва да кажем, че не трябва да се притеснявате, в случай че гравитирате към едни и същи зодиакални знаци неведнъж в живота си, само че нещо все не ви се получават нещата – очевидно имате какво да научите от тези хора. Всъщност, за положително или за неприятно, хората от тези зодии отразяват като огледало вашите лични качества и дефекти.

Ако се чудите за какво продължавате да притегляте една и съща зодия още веднъж и още веднъж, макар всичките си старания, по-долу са няколко аргументи за какво и какво можете да извършите по въпроса.

1. Те ви дават нещо, което ви липсва

Ако притегляте всички водни знаци (Рак, Риби, Скорпион) повода за това може да е това, че вашата натална карта се състои най-вече от детайлите огън и въздух. Ако детайлът вода е слаб в картата ви, това значи, че хората в живота ви ще ви донесат този детайл, с цел да балансират тази липса. Тези хора ще подхранват растежа ви.

2. Те ще ви преподадат урок, който би трябвало да научите

Да кажем, че сте да вземем за пример огнен Стрелец – вие ще сте буен, разговорлив и като цяло оптимистичен, само че пък е допустимо да сте малко себелюбив, нехаен и даже безсърдечен. Може би за това ще притегляте хора от водните знаци, които са по-чувствителни към потребностите и възприятията на другите и които ценят дълбоките прочувствени връзки. Този вид хора ще ви научат на цената на емпатията и уязвимостта, ще ви научат да сте малко по-взискателни към другите, малко по-деликатни и грижовни.

3. Те ви оказват помощ да обикнете нещо в себе си

Най-добрите способи да научим нещо за себе си е посредством нашите взаимоотношения с другите. Връзките постоянно работят като огледала, отразяващи нашите позитивни и не толкоз позитивни качества. Ако прекомерно постоянно попадате на хора от избран знак (например единствено на Телци), значи евентуално тези хора ви демонстрират нещо за самите вас, което може би не желаете да видите. Вероятно тези Телци ви подлудяват, тъй като би трябвало да се научите да бъдете по-твърди или по-устойчиви на смяна в личния си живот или може би би трябвало да се научите да вършиме по-малко взаимни отстъпки.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР