Влюбени волейболисти загинаха при адското земетресение в Турция. 27-годишната Бетюл

...
Влюбени волейболисти загинаха при адското земетресение в Турция. 27-годишната Бетюл
Коментари Харесай

Влюбена двойка волейболисти е била открита под руините на дома им в Турция

Влюбени волейболисти починаха при адското земетресение в Турция. 27-годишната Бетюл Чобан Чакър и брачният партньор й Бедретин Чакър (29 г.) бяха открити един до различен, заровени под руините в град Кахраманмараш.
Прочетете още
" Болката ни е огромна. С дълбока горест научихме за кончината на Бетюл Чобан Чакър, която представяше нашия клуб по най-хубавия метод години наред, и нейния брачен партньор Бедретин Чакър, също волейболист. Пожелаваме Божията благосклонност на нашата състезателка и брачна половинка й, дано раят е ваше място ", се споделя в известието на клуба на Бетюл - Меринос. Съпругът й Бедретин е играл преди години и в гранда Халкбанк Анкара.

Междувременно други двама волейболисти се оказаха измежду жертвите, заяви локалният ефирен канал TRT Spor. Еминджан Коджабаш и Мехмет Джан Агърбаш са открити безжизнени под руините на хотел в Малатия.

В понеделник списание Volleybol Magazin разгласи, че трима от общо шестима волейболисти на Малатия Беледиеспор са били избавени.

" С дълбока горест научихме, че Мехмет Джан Агърбаш, който носеше фланелката на Малатия Беледиеспор, е умрял по време на земетресението, което удари нашата страна ", се споделя в изказване на Турската федерация по волейбол, представено от TRT Spor.

" Всички ние скърбим за нашия волейболист Еминджан Коджабаш от Ескишехир, наследник на вицепрезидента на провинция Ескишехир Бюлент Коджабаш, който е умрял вследствие на земетресението в Малатия ", обявиха от тима.

Земетресението с магнитуд 7.7 по Рихтер раздруса провинция Кахраманмараш в югоизточна Турция в понеделник рано сутринта. Трусовете, последвани от стотици вторични, бяха усетени в 10 провинции на страната, както и в прилежащи страни, в това число Сирия. По последни данни в Турция са починали над 8 хиляди души, над 38 хиляди са ранени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР