Влизане като маскиран престъпник, нахлуване в кабинета на кмета, нелегално

...
Влизане като маскиран престъпник, нахлуване в кабинета на кмета, нелегално
Коментари Харесай

Зам.-шеф на СОС броди с маска из общината, нахлува в кабинета на кмета и сваля украинското знаме

" Влизане като маскиран нарушител, навлизане в кабинета на кмета, незаконно навлизане в компютрите на Столична община, събаряне на знамето на Украйна от фасадата на постройката. "

Това не е анекдот, нито демонстрация на младеж след първа среща с етанола. Това е поредност от дейности на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов, който както броди из общината с " чорапогащник " с дупки за очите, нахлузен на главата, така е и ръководител на комисията по публичен ред и сигурност.

Иванов, досегашен сподвижник на водача на " Атака " Волен Сидеров, а в този момент към този момент е преориентиран към по-силния на деня - Костадин Костадинов, " Възраждане ", е увековечил действията си в поредност изявления във фейсбук профила си. Заради тях през днешния ден групата на общинските съветници от " Демократична България " изиска незабавната му оставка. И се усъмни в психическото му здраве.

Снимка първа. Председателят на комисията по публичния ред си прави селфи. Пред тоалетната. Облечен в сако и риза. С маска на главата. "  Аз Избирам Жени, тъй като съм от Мъжки пол и съм от Възраждане! " - гласи посланието. Това очевидно е стартова позиция, преди достигането на крайната цел - кабинетът на кмета Йорданка Фандъкова и събаряне на знамето на Украйна от фасадата, сложено там с решение на СОС.


Втора стъпка - да проникнем в системата. " System is shut down! I`m the system. Търси се пиратско знаме чартърен? " - посвещава общинският консултант от " Патриоти за София " идната фотография:


  " Ще го смъква, когато желая Аз, не когато Вие го дадете! Госпожо кмет, апелирам идвайте в точния момент на работа! " - задачата е достигната! Повече от един път.


По последни данни, към тази заран, Иванов се е " тагнал " пред Френския институт. Чакал Сидеров за съвет по какъв начин да напише тъжба в Столична дирекция на вътрешните работи, тъй като вторият имал опит в тези неща.

Съмнения за неговото психологично положение

Засега остава неразбираемо по какъв начин Иванов редовно съумява да нахлуе в кабинета на Фандъкова, който се допуска, че би трябвало да е заключен. Кметицата не е взела към момента обществено отношение по въпроса.

Такова обаче имат от Демократична България. 

" Тази заран заместник-председателят на Столичен общински съвет и ръководител на комисията по Обществен ред и сигурност Борислав Иванов е направил дейности, които са в цялостно несъгласие с отговорността му като общински консултант и част от управлението на СОС и Столична община.

Ние, съветниците от групата на Демократична България, настояваме за незабавното му премахване от заеманите от него управителни постове и призоваваме всички политически групи да се опълчват на тази неприемлива хулиганска демонстрация. Приканваме самия Борислав Иванов да си подаде оставката като общински консултант, защото осъщественото от него е срам за общинския съвет и е в прорез с мандата даден му от софиянци, като техен представител в Столична община. Извършеното от него - влизане като маскиран нарушител, навлизане в кабинета на кмета, незаконно навлизане в компютрите на Столична община, събаряне на знамето на Украйна от фасадата на постройката, сложено там с решение на СОС, е толкоз неуместно, че провокира подозрения за неговото психологично положение и опция да извършва отговорностите си, за които е определен ", пишат в общинарите от обединението.

" И с цел да бъде още по-абсурдна обстановката, имаме случай, когато ръководител на комисията по Обществен ред и сигурност прави хулигански прояви в постройката на Столична община ", допълват.

Групата на " Демократична България " още през днешния ден ще внесе публично искане за отстраняването на Борислав Иванов от постовете на заместник-председател на Общинския съвет, ръководител на комисията по публичен ред и сигурност и заместител ръководител на комисията по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, както и сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за осъществените от него противоправни дейности в постройката на Столична Община.

От Демократична България се обръщат и към " Патриоти за София "  да одобряват решение за отстраняването му от тяхната политическа група.

Ние, Демократична България, призоваваме групата на ГЕРБ да премисли дали софиянци са им дали доверие да ръководят столицата в коалиция с политици, които нямат обикновено почитание към правовия ред и които за на ниска цена трупане на известност са подготвени да разрушават основите на цивилизованото общество и страна.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-ново


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР