Влизаме в нов етап, това правителство има нов враг -

...
Влизаме в нов етап, това правителство има нов враг -
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев за ПП-ДБ и ГЕРБ: Преди да се скарат, ще отговорят на агресията от страна на президента

" Влизаме в нов стадий, това държавно управление има нов зложелател - президента. Той може и да обере позитиви от държавното управление, да одобри хората, които са разочаровани, част от тях може да припознаят президента ".

Това заяви Евелина Славкова от " Тренд " в ефира на Нова тв.

Тя допусна, че ще е мъчно на кабинета, тъй като постоянно ще има  съмнение сред ГЕРБ- и ПП-ДБ. 

Преди да се скарат, имат обща цел и тя е да отговорят на експанзията от страна на президента, счита Милен Керемедчиев, някогашен зам.-външен министър.

Според него щели да излязат много пикантерии. Той допусна, че преди всичко те ще са от Министерството на защитата. И уточни, че ние сме засекретили каква помощ предоставяме на Украйна.

Пиар специалистът Георги Куртев попита дали има късмет малко да се прекрои конституцията. 

Според политолога Петър Чолаков главният въпрос е какво ги събира дружно. Имало две хипотези.  Едната била лъскава - Шенген, по-добър живот за хората. Втората догадка била по-цинична - финансов интерес. Разказът можел да върви и по посока на това, че тези пари са за изгода на страната или да се крадат. 

Според него с наближаването на локалните избори техният интерес ще бъде да приказват един против различен. Разказът ще се ускорява в посока кой какво е забелязъл.

Според Евелина Славкова неточност на ПП-ДБ било, че не присъединили повече хора от в държавното управление. Керемедчиев уточни, че вторият ешалон бил доста значим, трябвало да се види дали там няма да има хора от. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР