Влиянието на Майкъл Джордан и неговата спортна марка Air Jordan

...
Влиянието на Майкъл Джордан и неговата спортна марка Air Jordan
Коментари Харесай

Революция: Air Jordan покорява нови територии, ще облича ПСЖ

Влиянието на Майкъл Джордан и неговата спортна марка Air Jordan от дълго време се простира оттатък рамките на баскетбола, като редица тимове и спортисти от спортове като бейзбол и американски футбол са лица на продуктите на Въздушния. Сега обаче №23 направи още по-голям скок и се впусна в най-популярния спорт в международен мащаб - Цар Футбол, откакто на публично събитие във френската столица Париж през днешния ден бе оповестена колаборация сред Jordan и френския първенец Пари Сен Жермен.

Welcome to the family.

Jordan x Paris Saint-Germain. pic.twitter.com/Vp3kpNWDDG
— Jordan (@Jumpman23) September 13, 2018
Американската марка и френския клуб пускат цяла серия артикули, наброяваща над 90 продукта, само че черешката на тортата ще бъдат екипите, с които Неймар, Килиан Мбапе, Единсон Кавани и останалите играчи на парижкия отбор ще играят в дуелите си от Шампионската лига. Те са черни на цвят и ще имат логото на Air Jordan, а не на Nike, с чийто екипи по традиция играят от ПСЖ.

#PSGXJordan, collaboration exclusive de 3 ans. pic.twitter.com/WonONXpi0I
— Vince PSG (@VinceMalouh) September 13, 2018
Двете страни са сключили дълготраен контракт, който по непотвърдена информация е за интервал от три години. Самият Майкъл Джордан разяснява случката по този начин: “С Пари Сен Жермен имаме сходни визии и позиции за спорт и жанр, тъй че това партньорство е нещо естествено. Развълнувани и щастливи сме от обединяването на тези две общности, посредством което слагаме нашето лого на гърдите на екипите на ПСЖ, с цел да продължим да даваме сила за спорт и жанр в международен мащаб”.

Le #PSG et @Jumpman23 officialise leur collaboration exclusive de 3 ans. #PSGXJordan pic.twitter.com/xBdn38NVPc
— Paris Fly (@psg_fly1) September 13, 2018
Част от продуктите могат да бъдат поръчани авансово в уеб страницата на парижани, също както и да бъдат открити в редица публични магазини на ПСЖ и Nike/Jordan по целия мащаб, в това число неповторим подобен в японската столица Токио.

#PSGxJordan #psg #dreambigger #Paris pic.twitter.com/Hl4mPJ0ELu
— AdhieLubis (@DBl8ze) September 13, 2018
Един от най-щастливите от партньорството безспорно е бразилската суперзвезда на френския отбор - Неймар. Бившият футболист на Барселона в никакъв случай не е крил пристрастията и възхищението си към Майкъл Джордан и марката му, а преди време даже се снабди с неповторими модели на Air Jordan, основани особено за него.

Дебютът на новите екипи ще бъде против Ливърпул идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР