“Властта на Владимир Путин е силна, но вече не е

...
“Властта на Владимир Путин е силна, но вече не е
Коментари Харесай

US службите прочетоха присъдата на Путин

“Властта на Владимир Путин е мощна, само че към този момент не е безспорна. Интригите вътре в Кремъл в никакъв случай не са били по-интензивни през неговото ръководство, всички усещат, че краят е близо. ”

Това съобщи върховен чиновник на американското разузнаване, осведомен с направен през май конфиденциален отчет. Според документа съветският президент наподобява е минал през лекуване на рак в напреднал етап през април, написа списание “Нюзуик ”, базирайки се на трима ръководители на разследващи служби на Съединени американски щати, осведомени с въпросния отчет. Оценките на шпионските организации удостоверяват също, че е имало опит за ликвидиране на Путин през март,

Високопоставените чиновници, които съставляват три обособени разследващи организации, са загрижени, че Путин става все по-параноичен за оставането си на власт - състояние, което вещае неравномерен и непредвидим курс в Украйна. Но това състояние, споделят те, също прави вероятностите за нуклеарна война по-малко евентуални.

“Нюзуик ” отбелязва, че яздещият коне и играещият хокей Путин е в предишното и през днешния ден 69-годишният съветски водач към този момент не излъчва мощ и неустрашимост. Списанието въпреки всичко напомня, че американската разследваща информация се е оказала ненадеждна в случаите със Саддам Хюсеин и Осама бен Ладен.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР