Властите във Вашингтон вече няма да искат от гражданите да

...
Властите във Вашингтон вече няма да искат от гражданите да
Коментари Харесай

Вашингтон облекчава мерките срещу коронавируса

Властите във Вашингтон към този момент няма да желаят от жителите да демонстрират доказателства за имунизация против ковид, с цел да влязат на доста места, сподели кметът Мюриел Баузър и се причисли към доста локални водачи, които облекчават рестриктивните мерки, до момента в който вълната от инфекцията с омикрон в Съединените щати понижава.

Баузър разгласи също, че маските към този момент няма да са наложителни в доста закрити пространства, в това число заведения за хранене, питейни заведения, фитнес зали и религиозни уреди от 1 март, съобщи Ройтерс.

Маските ще продължат да бъдат наложителни в учебните заведения, библиотеките, старческите домове, публичния превоз и здравните заведения, наред с други. Тя сподели, че трагичният спад на случаите на ковид и хоспитализациите през последните седмици е довел до решение за облекчение на някои от ограниченията, въведени през декември.

В прилежащия Мериленд губернаторът Лари Хоган разгласи, че наложителното носене на маски в държавните институции ще бъде отстранено от 22 февруари. Хоган също по този начин прикани държавния съвет по образованието да отстрани задължението за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР