Властите в Хонконг съобщиха, че разширяват ваксинационната кампания с още

...
Властите в Хонконг съобщиха, че разширяват ваксинационната кампания с още
Коментари Харесай

Властите в Хонконг разширяват ваксинационната кампания

Властите в Хонконг оповестиха, че уголемяват имунизационната акция с още предпочитани групи, като учителите, таксиметровите водачи и служащите, извършващи доставки, съобщи DarikNews.
Това се случва след след имунизиране. Поне двама души са умряли, а няколко са се разболели тежко след имунизация с ваксина на китайската компания " Синовак ".
 СЗО не предлага потреблението на имунизационни паспорти, към момента СЗО не предлага потреблението на имунизационни паспорти, към момента
Световната здравна организация (СЗО) към момента не предлага потреблението на по този начин наречените " имунизационни паспорти " с данни за ваксинац...
Властите оповестиха, че още изследват дали има причинно-следствена връзка сред случаите и имунизацията и допустимо най-скоро ще разгласят оценката си.
От 26 февруари до в този момент в Хонконг са имунизирани към 93 000 души. През последните дни се следи забележителен отлив в. По данни на управляващите на 5 март за слагане на ваксина са се записали към 4900 души, до момента в който на 3 март те са били 12 300.
Хонконгският секретар по опазването на здравето София Чан прикани хората, които не са сигурни какво е здравното им положение, да се съветват с доктор, преди да се запишат за имунизация.
От тази седмица се чака в Хонконг да стартира да се употребява имунизацията на " Пфайзер " / " Бионтех ". Досега " Синовак " беше единствената алтернатива.
 Ваксинацията против ковид: Вместо единение, разцепление в Европейски Съюз Ваксинацията против ковид: Вместо единение, разцепление в Европейски Съюз
" Неволята учи " - щом Европейски Съюз не оказва помощ задоволително, Австрия и Дания ще сътрудничат с Израел за обезпечаването на ваксини. А се обмисля и удълж...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР