Властите пуснаха младежът, опитал да обере въоръжено магазин, и който

...
Властите пуснаха младежът, опитал да обере въоръжено магазин, и който
Коментари Харесай

Адвокат Марковски за продавачката, обезвредила въоръжен младеж: Никога не се правете на герои

Властите пуснаха младежът, опитал да обере въоръжено магазин, и който беше обезвреден от продавачката на комерсиалния обект. Според полицията той е прочут на Министерство на вътрешните работи, само че съгласно Прокуратурата младежът е с чисто престъпно минало. Пуснат е точно и поради това.

Нова съобщи, че продавачката е към момента в потрес, макар смелата постъпка.

"В момента служителката ми не е работа, още не се усеща добре. Възмущавам се че го пуснаха. Имаме закононарушение, нарушител, записи от охранителни камери и оръжие, а още не му е повдигнато обвиняване ", съобщи притежателят на магазина.

"Никога не се правете на герои, всичките газови оръжия наподобяват на бойни револвери, би трябвало да знаете, че всеки един миг това оръжие може да ви убие. Ако ви атакуван не се съпротивлявайте. Не звучи героичен, само че всеки желае да се прибере вкъщи жив ", съобщи юрист Марин Марковски.

"Младежът и да е отговорен, е част от нас. Трябва да се мисли и за него. Редно е да седи у тях и да учи. Ако го вкарат в Бойчиновци ще стане по-голям нарушител. Разбира се е трябвало да се задържи в ареста най-малко 72 часа, с цел да се осъзнае, само че това сътрудниците го вземат решение ", сподели още Марковски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР