Властите на Венеция издирват мъж, скочил от сграда в един

...
Властите на Венеция издирват мъж, скочил от сграда в един
Коментари Харесай

Венеция издирва глупак, скочил от триетажна сграда в канал

Властите на Венеция търсят мъж, скочил от постройка в един от каналите, с които градът е прочут.

В петък в обществените мрежи се появи видео, на което мъж се хвърля от триетажна постройка покрай църквата " Сан Панталон " във водите на минаващия край нея канал. фрагментите на обутия в къси панталони фен на рисковите преживявания, който се приземява по стомах във водата, обиколиха обществените мрежи и възмутиха локалните управляващи.

Кметът на Венеция Луиджи Бруняро написа в туитър, че градските управляващи се пробват да разпознават героя на „ глупавото видео “, с цел да го подведат под отговорност.

" Този " индивид " би трябвало да получи документ за нелепост и доста ритници. Опитваме се да го идентифицираме, да го докладваме, за него и неговия другар, който беше долу и направи идиотско видео за обществените мрежи ", написа Бруняро.

Той акцентира, че героят от видеото „ в името на повече лайкове (в обществените мрежи) “ е основал рискова обстановка както за своя живот, по този начин и за другите, тъй като в този миг би могло да има прекосяване на лодка през канала. Ако бъде открит, причинителят ще бъде измамен под отговорност като нарушител.  

Повече от 40 туристи са били задържани във Венеция предходната година за плуване в каналите. Някои от тях са плували голи посред града. Особено прочут беше случаят, когато двама души отидоха да карат сърф през август 2022 година, като избраха за това не плажа, а венецианския Гранде канал.

Тогава кметът Луиджи Бруняро популяризира вирусно видео и ги назова „ нагли идиоти, подиграващи се на града “. 

Освен нудистите и тези, които плуват в каналите макар възбраната, градът е изправен и пред различен проблем - туристите постоянно опорочават исторически обекти, по-специално като оставят буквите си върху тях и крадат фрагменти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР