Властите на Калининградска област са подготвили и представили на руското

...
Властите на Калининградска област са подготвили и представили на руското
Коментари Харесай

Калининград готов с пакет ответни на блокадата мерки

Властите на Калининградска област са подготвили и показали на съветското държавно управление и администрацията на президента на Руската федерация разновидности за вероятни ответни отговори на възбраната за сухопътен пренос на редица товари през Литва. Въпреки това чакат Европейски Съюз да изключи преноса до ексклава от възбраните, които тегнат на Руската федерация.

Това заяви губернаторът на Калининградска област Антон Алиханов в изявление, оповестено във вестник " Ведомости " и представено от ТАСС през днешния ден.

Той не прецизира какви са оферти, само че означи, че са били препоръчани " разнообразни ограничения " . " Нека ги обсъдим, в случай че потребността от приемането им е 100%. Но ще повторя: и това е доста значимо за Литва ", сподели Алиханов.

Алиханов твърди, че въпреки всичко има капацитет за унищожаване на ограничавания и е прибързано да се вкарват ответни ограничения.

На по железницата си към съветския район Калининград. Забраната важи единствено за артикули под санкционен режим. Няколко дни по-късно стана ясно, че рестриктивните мерки се популяризира и върху съхопътния транспорт с камиони.

Руското външно министерство и Кремъл дефинират дейностите на Литва като противозаконни и. Литовските управляващи декларират, че страната не налагал едностранни или спомагателни ограничавания, а единствено ползва поредно глобите на Европейски Съюз.
 Европейски Съюз и Русия са покрай решение за Калининград
Европейски Съюз и Русия са покрай решение за Калининград

Моравецки: Полша поддържа Литва... за подобаващ механизъм в потока на артикули сред Калининград и Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР