Владо Данаилов наследява парите на баща си. Синът на Стефан

...
Владо Данаилов наследява парите на баща си. Синът на Стефан
Коментари Харесай

Стефан Данаилов написа завещание, ето при кого отива лъвският пай

Владо Данаилов наследява парите на татко си. Синът на Стефан Данаилов беше за малко в България, с цел да показа брачната половинка си на роднините. „ Целта на визитата ми в този момент е да ги видя, тъй като най-малко 7 до 10 години най-малко няма да мога да се върна в България “, споделя Владимир, написа „ България през днешния ден “. Синът на Ламбо учи медицина и няма да има време да идва до България.

„ Медицината, на която съм се посветил, е комплицирана просвета и ще ми е доста мъчно. Това е най-сериозното образование, тъй че няма да имам време. Ще пребивавам с пари назаем от държавното управление – дават ми по 80 000 $ на година. След четири години ще стартира процедура. Тя би трябвало да е най-малко три години, в случай че съм хирург – шест, и най-малко 40-50 часа седмично ще съм зает с учене “, споделя Владо своите проекти.

Бащата на Владо, известният и обичан от всички Стефан Данаилов, пък показа, че към този момент е написал наследство. В него той е разпределил парите и парцелите си на всички от родата, уредил е нещата юридически и остава единствено да се изчака малко. „ За всеки от родата ще има по-малко от парцелите. Уредил съм нещата юридически, единствено би трябвало да се изчака “, споделя бащата на Владо. Синът на Ламбо ще получи двустайния апартамент на татко си ж.к. „ Борово “, както и част от спестяванията на артиста, които са няколко милиона лв., само че едвам откакто навърши 40 години.

След гибелта на брачната половинка си Мария Стефан Данаилов преосмислил нещата и решил, че и единственото му дете заслужава завещание. Доскоро артистът изцяло отхвърлял опцията да остави нещо на Влади, само че след загубата на брачната половинка му, всичко се трансформирало. „ Никога не съм мислил за пари и завещание, не съм интересчия. Важно е татко ми да е жив и здрав, да е добре. Той към този момент ми е дал наследството си – своите гени, и това е нещото, за което постоянно ще съм му признателен. Богатството не ме вълнува, когато желае нещо и работи настойчиво за него, човек го реализира “, споделя синът на Ламбо, който към този момент се е срещнал с наследството на татко си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР