Владимир Вутов, баровецът, който не ползва вода за къпане, а

...
Владимир Вутов, баровецът, който не ползва вода за къпане, а
Коментари Харесай

Баровецът Вутов с Шушана в Алпите, изкъпал се с шампанско за 40 хил. евро!

Владимир Вутов, баровецът, който не употребява вода за къпане, а обичания на кифлите “Моеt”, умерено може да си разреши освен баня с френско шампанско, а да изпълни и цялостен басейн с пенливата течност. Просто тъй като татко му е толкоз нахално богат, че може да му купи освен целия куурорт Куршавел, от площада на който 40-годишният българин изпръска няколко кашона шампанско под звуците на “Шушана”, само че и френската копания, която през днешния ден създава към 26 милиона бутилки шампанско годишно, та да има какво синчето да джурка доживот.

Първородния правоприемник на 69-годишниа Цоло Вутов ще населди от татко си най- малко 430 милиона лв.. На толкоз е било оценено благосъстоянието на създателя, шефа и притежателя на 50% от “Геотихмин”, която има действия в минната индустри и строителния отрасъл през 2010г., когато е оповестена за най-богатият българин. От тогава насам безспорно положението на фамилия Вутови е повишено и е изцяло допустимо към този момент да е прескоило половин милиард лв..

Владимир Вутов обаче не е единственият им правоприемник. Звездата на Куршевел има по-малък бар, Иван, роден три години след него. Иван Вутов също е внедрен в фамилния бизнес. Той е получил за ръководство дъщерната компания майка “Геотехмин”- “Геотрейдинг”, на която е изпълнителен шеф. Малкият наследник на олигарха обаче си живее добродушно, нямал е вземане- предоставяне с фамозни хубавици, като батко си, нито изцепки като неговите или и да е имал, ги е правил по този начин, че никой да не схваща.

Както ПИК писа през вчерашния ден, мястото на банята с шампанското само че столичния крез- гръцкия ресторант в Куршевел “Nammos”, е едно от най- посещаваните, оборотни и скъпи заведения в центъра на курорта във Френските Алпи.

Видеото гледайте ТУК!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР