Владимир Стоянов, обвинен в побой над акушер-гинеколожката д-р Албена Гагова

...
Владимир Стоянов, обвинен в побой над акушер-гинеколожката д-р Албена Гагова
Коментари Харесай

Владимир, смлял от бой акушерката от "Шейново", се оказа стар познайник на полицията! Вижте част от старите му провинения

Владимир Стоянов, упрекнат в побой над акушер-гинеколожката доктор Албена Гагова от болница „ Шейново ”, е с богато престъпно досие. Той е арестуван на 2 юли за 72 часа. Още през 1997 година, когато е бил малолетен, Стоянов е наказан за държане на опиати и обир. Три години по-късно пък влезнал нелегално в България и отново бил наказан. Той обаче към този момент е оправдан по 3-те присъди и се води неосъждан, оповестява bTV.

Към момента обаче Стоянов е обвиняем за обир на сребърен синджир от малолетно момче в София, както и за инцидентен палеж.

През октомври предходната година пък бил арестуван за това, че криел 22-ма иракчани в къща в София. Бил в ареста 2 месеца, само че по-късно съдът го е пуснал под гаранция.

Припомняме, че в събота – 1 юли, Владимир атакува лекарката, която таман бе изродила детето му, тъй като отказала да му даде плацентата на бебето в неработния ден и без нужните документи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР