Владимир Спасов стана мениджър на годината в 15-ото юбилейно издание

...
Владимир Спасов стана мениджър на годината в 15-ото юбилейно издание
Коментари Харесай

„Мениджър на годината“: Как Владимир Спасов спечели престижната награда?


Владимир Спасов стана управител на годината в 15-ото юбилейно издание на състезанието на списание " Мениджър ". Той е управител в компания за хидравлични системи.

Конкурсът показва и награждава огромните персони в бизнеса - хората, които основават качествени артикули, обезпечават работни места, внедряват нови технологии и ползват най-високи стандарти.
Снимка: bTV

„ За мен тази премия в такава обстановка на рецесия е извънредно скъпа. Това значи, че всички ние, които бяхме финалисти на тазгодишния конкурс за управител на годината, сме съумели да създадем фирмите си даже по-успешни точно в подобен миг. Но при всички положения рецесиите са освен негатив “, споделя мениджърът на годината.

Спасов изясни и по какъв начин е съумял да усили чиновниците си.

„ Не единствено съумяваме да ги запазим. Успяваме да ги увеличим. Само преди 2 години във компанията работеха 1100 индивида. В момента са 1350. Естествено, че всичките условия, които са изключително през актуалната година, са към нас и изискват по-особено отношение към служащите и към възнагражденията. Но компанията е виновна към чиновниците си. Ние все още сме съумели посредством двукратно нарастване на заплати да компенсираме инфлацията “, сподели той.

Филмът за тазгодишната гала ще бъде излъчен на 27 ноември от 16 часа по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР