Владимир ПутинКатерина Владимировна Тихонова и Мария Владимировна Воронцова са пълнолетните

...
Владимир ПутинКатерина Владимировна Тихонова и Мария Владимировна Воронцова са пълнолетните
Коментари Харесай

Вижте как живеят дъщерите и жените на Путин

Владимир Путин
Катерина Владимировна Тихонова и Мария Владимировна Воронцова са пълнолетните дъщери на Путин. Тихонова, на 35 години, е началник на софтуерен отдел, чиято работа подкрепя държавното управление на Руската федерация и отбранителната индустрия, съгласно Министерството на финансите.

36-годишната Воронцова е медицински експерт. Ръководи финансирани от страната стратегии, следени персонално от Путин. Според Министерството на финансите стратегиите са получили милиарди долари от Кремъл за генетични проучвания. Тя е вписана като детски ендокринолог в Ендокринологичния проучвателен център в Москва.

Според осведомени източници Воронцова е живяла в апартамент за 3,3 млн. $ в Нидерландия дружно със брачна половинка си, холандския предприемач Йорит Йост Фаасен. Би Би Си я дефинира като съсобственик на компания, която възнамерява да построи огромен медицински център.

Вила с осем спални в Биариц, Франция, за която се твърди, че е закупена от някогашния брачен партньор на Тихонова, Кирил Шамалов, е била нападната от деятели и препоръчана като леговище на украински бежанци.

Разследване на Ройтерс от 2015 година откри, че корпоративните активи на Тихонова и Шамалов са на стойност към 2 милиарда $, оповестява БГНЕС.

През 2015 година Би Би Си заяви, че Путин е споделил: „ Дъщерите ми живеят в Русия и са учили единствено в Русия, гордея се с тях … Те приказват свободно три непознати езика. Никога не разисквам фамилията си с никого “.

Според Си Ен Ен Путин има още извънбрачни деца, скрити в западни страни.

Смята се, че  Алина Кабаева, някогашна съветска гимнастичка, носителка на медали от олимпийски игри, е имало най-малко 10-годишна връзка с Путин и е станала извънредно богата.

„ Милиарди откраднати пари са изхарчени за издръжката на следващата жена на Путин “, показва следствието на ограничения от независимост съветски опозиционен водач Алексей Навални от 2021 година, което включва двучасов документален филм и отчет от 14 000 думи. Неговият антикорупционен фонд също по този начин твърди, че Кабаева публично получава заплата от 785 млн. рубли – към 10,7 млн. $ годишно през 2019 година – от банкера на Путин Юрий Ковалчук.
На кого са наложени наказания?
Тихонова и Воронцова са глобени от Съединени американски щати и Обединеното кралство.

Кабаева не е глобена, а някогашната жена на Путин Людмила занапред се тревожи за наказания. Людмила има вила в Южна Франция на стойност 4 млн. $. Тя се пробва да продаде парцелите си в Испания, опасявайки се от наказания, съобщи „ Ел Мундо “. Цената на един от парцелите е 2,2 млн. евро.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР