Владимир Путин вдъхва изключителен респект с присъствието си, с думите

...
Владимир Путин вдъхва изключителен респект с присъствието си, с думите
Коментари Харесай

Младежи от БСП и ГЕРБ слушаха Путин на живо в Русия! Варненец разказа: Уникално е! Нито веднъж не спомена думата...

Владимир Путин вдъхва извънреден почит с наличието си, с думите си, даже и с жестовете си. Това показа варненецът Руслан Влаев, който имаше опцията да участва на среща на съветския президент по време на WFYS 2017 (Международен фестивал на младежите и студентите), извършен тази година в Русия сред 14 и 22 октомври.

„ Уникално е чувството, когато слушаш подобен политик онлайн. По време на срещата с участниците във фестивала той приказва за това, по какъв начин ние сме бъдещето, приказва за единение и мир. Не загатна нито един път думи, свързани със закани или война “, описа пред „ Петел “ Руслан Влаев, който е водач на градската младежка организация на Българска социалистическа партия - Варна.

Той участва на Международният фестивал на младежите и студентите, главната част от която беше в Олимпийския комплекс в Сочи, като част от българската делегация на форума, която включваше 120 души. 33 от тях бяха представители на Българска социалистическа партия, само че измежду останалите имаше представители ни на други партии, в това число ГЕРБ. Последните са получили поканите си като част от неправителствена организация.



Основен мотор на организацията и сполучливото показване на страната ни на ревюто бяха младите социалисти, които осигуриха разнообразни сувенири, листовки, списания и други осведомителни материали, представящи България на няколко разнообразни езика. Младежите бяха дали и обичайната българска носия от Пиринския край, с която мнозина желаеха да се снимат. Социалистите общуваха с младежи от целия свят и обменяха опит за граденето на юношески политики, както и културата, историята и традициите на всяка страна. Те се включиха и в редица полемики, свързани с интернационална политика, просвета, изкуство, нововъведения, обществено предприемачество и други

„ За нас този фестивал е опция да представим България на една интернационална сцена, както и да обменим опит с младежи от целия свят за нашето потомство и качествата, които имаме. Гордеем се, че можем да представим България, както и нашата организация пред такава аудитория. ” споделиха младите социалисти.



Световният фестивал на младежите и студентите за първи път се организира през 1947 година в Прага. Участници тогава са 17 000 младежи от 71 страни. Организатори са Световната федерация на демократичната юноша и Международния съюз на студентите (МСС).

На 7 февруари 2016 година интернационалното консултативно заседание по въпросите за осъществяване на XIX Световен фестивал на федерациите на демократическата юноша и Международните студентски организации взима решение Русия да бъде идващият хазаин на фестивала през 2017 година Фестивалът събра повече от 28 000 младежи от 150 страни по целия свят и е записан в историята като най-големият юношески фестивал в света.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР