Владимир НИКОЛОВСтарши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази надежда още

...
Владимир НИКОЛОВСтарши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази надежда още
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Добре ще е да решим всичко в първия мач

Владимир НИКОЛОВ

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази вяра още в първия полуфинален мач с Лудогорец през днешния ден отборът му да реши всичко. Стоилов разкри, че се водят договаряния с Ломел за Филип Кръстев, който да остане чартърен още един сезон.

" Имаме стабилизиране и възстановяване на игровия жанр. Не е елементарно всякога да се представяме на равнището, което показахме в първия мач в Разград за шампионата. Надяваме се да повторим тази игра. Най-важното е да играем добре. Не мога да кажа дали сме по-добри от първия мач против Лудогорец. Публиката чака от тима динамична игра. Нямаме какво толкоз да губим. Ще търсим позитивен резултат. Ще се веселя да решим всичко на следващия ден. Не можем да играем в опълченски жанр. Левски би трябвало да изглежа гордо и да се бори от първата минута ", съобщи Мъри.

" Няма да е изненада, в случай че Лудогорец играе по-добре от нас, тъй като са по-обигран тим. Те ще могат да се концентрират за Купата, тъй като надали някой се съмнява, че ще са първенци. Добре е за нас, че ще играят мощно, тъй като ще се получи прекрасен мач. Това, че си вкарал гол на непознат терен против тим като Лудогорец, не е преимущество, в случай че си изгубил. Предимство е единствено, в случай че ги победим.

Не се интересувам по какъв начин ще играе съперникът. Важното е по какъв начин ще се показа моят тим. Лудогорец има нужните средства, с цел да развива тима и по тази причина са толкоз напред. Наш проблем е, че изоставаме ", призна хасковлията.

Той разгласи, че няма да разчита за мача на вратаря Николай Михайлов, който получи тежка травма в дуела с Черно море (2:0) и бе откаран с кола за спешна помощ. Капитанът на " сините " разгласи, че се надява да пази против ЦСКА в неделя.

" Ако има проблем с Илиян Стефанов, няма да рискуваме. Избрали сме такава тактика - да развиваме младите. Не е съдбовно, че един или двама играчи няма да вземат присъединяване. И преди ни липсваха играчи, само че се справихме добре. Виждам надграждане при държанието на терена и това, че футболистите схващат, че играят за Левски. След като сме най-посещаваният и най-обичаният тим, сме задължени да се отблагодаряваме на почитателите. Не може да желаеме да се върнем към старите триумфи, в случай че не играем в жанр " Левски ".

Седмицата е основна за упоритостта ни за евротурнирите. Даже и да се класираме за финала, и да бием ЦСКА в неделя, не е обезпечено, че ще играем в Европа, тъй като изоставаме доста. В момента не можем да скочим доста високо, само че би трябвало да създадем всичко допустимо. Левски няма какво да загуби с оглед позицията, от която започнахме сезона ", призна Стоилов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР