Влади Въргала се оказа една от най-светлите личности в България!

...
Влади Въргала се оказа една от най-светлите личности в България!
Коментари Харесай

Колеги на Влади Въргала разкриха истината за него в писмо!

Влади Въргала се оказа една от най-светлите персони в България! Колеги на Влади Въргала раздрусаха с писмото си българите. То е адресирано до медиите и цели да покаже същинското лице на артиста. Който от години като че ли е пропуснат от всички и живее живот на заем.

Оказа се обаче, че все пак, Влади Въргала е от хората с големи сърца, които са склонни да дадат и последния си петак, с цел да оказват помощ на някого. Било то и чужд, написа Хотарена.нет.

Колегите на Влади Въргала разчувстваха всички с истината за него. Оказа се необикновен човек

„ Знае ли някой на какъв брой доста хора е помагал за лекуване или за храна този човек?! Но по какъв начин ще знаят, когато Владислав Карамфилов в никакъв случай не се обявява. Той постоянно дава пари от джоба си, с цел да помогне на хора в неволя. Посещава благотворителни търгове и не пести средства. Години наред подпомагаше едно момче, страдащо от мускулна дистрофия. То си отиде преди година и никой не разбра за това “, пишат сътрудниците на Влади Въргала.

И прибавят, че във кино лентата си „ Шменти Капели “ той е оповестил кастинг, на който обаче не е отхвърлил безусловно никого. Наел във кино лентата си всички, които се явили, тъй като знаел, че хората имат потребност да работят и да се усещат потребни.

А приходите от представлението си „ Черната или алената “, което се играло в Шумен, Влади дарил до стотинка за потърпевшите от нещастието в Хитрино. Благородство, което още веднъж остана прикрито от медиите и обществеността, поради скромността на Въргала.

„ Това е значимото и това би трябвало да се знае за Влади. А не сплетните и клюките дали имал проблеми с пиенето, бил ли банкрутирал и още купища други нелепости. Няма да се оправи тази страна и народът в нея, до момента в който не се научат да разграничават същинското и стойностното от фалша и скудоумието “, безапелационни са източниците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР