Вкопчени упорито в изплъзващата им се глобална хегемония, лидерите на

...
Вкопчени упорито в изплъзващата им се глобална хегемония, лидерите на
Коментари Харесай

В Русия: Украйна е черна дупка, в която всичко изчезва

Вкопчени настойчиво в изплъзващата им се световна надмощие, водачите на най-заможните и най-развити стопански страни разискват съответно " съдбините на света ". За да не ги отвлича нищо, немските управляващи събраха съвсем 18 000 служители на реда да охраняват срещата на върха на Г-7 от многочислените протестиращи и антиглобалисти. И очевидно ненапразно, написа формалното издание на съветското държавно управление " Росийская газета " в коментар за открития през вчерашния ден в замъка Елмау тридневен конгрес на групата на седемте огромни богати демокрации, съобщи Българска телеграфна агенция.

По данни на ДПА в прилежащ Мюнхен са пристигнали над 4000 деятели, възнамерявали обичайните за сходни срещи демонстрации. Германските органи на реда чакат акции с присъединяване на общо към 20 000 антиглобалисти, надяващи се много да скапват атмосферата на " взаимност ". А точно върху единството на Запада по отношение на внезапната ескалация на интернационалната конюнктура поради спора в Украйна считат главно да подчертават на тази среща водачите на Г-7, показва вестникът.

" Росийская газета " напомня в тази връзка изказване на немския канцлер Олаф Шолц, съгласно което форумът ще изпрати към света сигнал, че Западът е " обединен повече от всеки път " – само че също и заглавия в медиите " за задълбочаващо се разединение в методите към Украйна ". " Голямата седморка " взе невиждано решение, като се задължи безсрочно да поддържа Украйна. На Киев ще се дава колкото би трябвало и когато би трябвало. А кой ще дефинира броя на тези " би трябвало ", остана към този момент без отговор, написа наблюдаващ на в. " Комсомолская истина ".

Сега украинският президент Володимир Зеленски всячески ще експлоатира това решение освен в страната си, а и на външнополитическата сцена. И е напряко мъчно да предположим по какъв начин ще набъбнат апетитите на Киев. Друг въпрос е по какъв начин ще реагират данъкоплатците във всички страни от Седморката. Те " към този момент стартират да схващат, че Украйна е една такава доста огромна и доста черна дупка, в която колкото и да пращаш какво ли не, всичко ще отиде напразно, всичко ще изчезне ", се споделя в текста.

" Колко мъдри бяха нашите ръководители в Москва, когато споделиха, че форматът на " Голямата седморка " и превръщането ѝ в " осморка " не интересуват Русия. Няма какво да вършим там измежду тези интелектуално непълноценни ", декларира " Комсомолская истина ". Няма никакви признаци за намаляване в отношението на Седморката към Русия, гласи извод на организация РОСБАЛТ от изявления на участници в срещата.

Членките на клуба на водещите страни към този момент оповестиха, че ще продължат натиска върху Русия, като договорят нови наказания. А основната конспирация на срещата е, че след нея може да стане ясно какъв брой надалеч може да стигне този напън. С други думи, членките на Г-7 ще би трябвало в една или друга форма да отговорят имат ли обща визия по какъв начин виждат възможната победа над Русия, предвижда в. " Независимая газета ". Ако съдим по данните за броя на фирмите, напуснали съветския пазар, оповестени всекидневно от екип отпред с професора от Йейлското бизнес учебно заведение Джефри Зоненфелд, излиза, че по въпроса за напън против Русия единение към този момент няма. От страната са си тръгнали съвсем половината английски и близо 30 на 100 от американските и от канадските компании. И най-вече 5 % от немските, а още по-малко от японските, показва " Независимая газета ". Изданието въпреки всичко прави ангажимента, че от съветския пазар си потеглят " най-знаковите марки ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР