Вкарването на двама евродепутати от ВМРО предизвика поредна размяна на

...
Вкарването на двама евродепутати от ВМРО предизвика поредна размяна на
Коментари Харесай

Джамбазки се обижда на гей, сега се сетил да съди Сидеров! Каракачанов хвърля синята каска, не му се занимавало с цигани! Циркът е пълен!

Вкарването на двама евродепутати от Вътрешна македонска революционна организация провокира поредна замяна на обиди измежду водачите на „ Обединените патриоти “.

Красимир Каракачанов упрекна съдружните си сътрудници в изменничество - „ лъжейки като долни роми “, Ангел Джамбазки разгласи, че ще съди Волен Сидеров. Той му отвърна с засегнатост за половата му ориентировка. А Валери Симеонов размаха пръст и напомни, че Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака “ са предопределили всички да се явят независимо на евровота, демонстрира репортаж на бТВ.

„ Атака “ и НФСБ получиха по-малко гласове от самостоятелни претенденти като Минчо Христов и някогашната кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева.

Първи в понеделник се обадиха от Вътрешна македонска революционна организация. Водачите на партията разясниха, че са получили удари под кръста и от съперници, и от сътрудници. А Красимир Каракачанов разгласи, че смъква синята каска на примирител в дребната коалиция.

„ Аз повече синя каска няма да играя и не го играх синя каска. Има неща, които мъчно ще не помни, удари, нож в гърба – нанесени от хора, които вие смятате, че са мои съдружни сътрудници, позволявайки си да приказват за мен и господин Джамбазки неистини, лъжейки като долни цигани”, разяснява Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация.

Ангел Джамбазки се зарече да съди Волен Сидеров за клюки, изречени по време на акцията. В поредност репортажи телевизия „ Алфа “ сподели компромати против Джамбазки по адрес на неговата полова ориентировка.

„ Аз съм подготвен и ще осъждам всеки, който изрича неистини и клюки. Ще би трябвало да потвърди изказванията си в съда, тъй като в тази акция бяха изречени доста грозни клюки и лъжи”, съобщи Джамбазки.

Според Сидеров обаче Джамбазки пишел доноси против него в Брюксел с аргумента, че водачът на „ Атака “ е недопустим за консерваторите.

„ Трябва да ви кажа, че доста се изплашвам, когато ме заплашват хора, за които не е ясно тъкмо каква е тяхната полова ориентировка, аз по тази причина предложих всички претенденти за евролистите да разгласят каква е тяхната полова ориентировка, само че да го кажат, с цел да не бъдат изнудвани с това. Когато господин Джамбазки каже нещо, се разтрепервам от боязън, само че той не е мой тип”, съобщи Волен Сидеров, представен от бТВ.

Той отиде и по-далеч в подозренията си за Вътрешна македонска революционна организация. Според него от партията на Каракачанов решили да се явят независимо на евровота - „ сключили договорка с ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да получат този резултат от платен избор, имам доста информация и тя ще стигне до съответните органи”. А Каракачанов отвърна: „ На крива ракета – космосът ѝ пречи, за киселото грозде също. “

Към стрелбата сред „ Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация се включи и водачът на НФСБ Валери Симеонов, който с половин уста сподели, че от Вътрешна македонска революционна организация първи взели решение сами да се явят на евровота и това принудило останалите две партии сами да вземат участие в изборите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР