Вкаралият два гола за Етър срещу ЦСКА – Даниел Младенов,

...
Вкаралият два гола за Етър срещу ЦСКА – Даниел Младенов,
Коментари Харесай

Младенов: Готино е да вкараш на Армията

Вкаралият два гола за Етър против ЦСКА – Даниел Младенов, напълно закономерно бе определен за Играч на мача. Офанзивният футболист на „ болярите” показа, че му е било „ готино” да вкара на „ Армията” и също по този начин се надява на победа и в идващия мач на Етър – против някогашния му клуб Левски.

ЦСКА потегли с тежка издънка на старта в efbet Лига

„ За първи път въвеждам на „ Армията”. Чувството е прелестно. Всеки мечтае да вкара тук 1-2 гола и тимът му да вземе нещо. Ако бяхме изгубили, щеше да е тъпо. Благодаря на тима за битката за тази точка. Всички ни бяха отписали, само че ето – взехме първата си точка и нека продължим да печелим през тази година”, стартира той.

„ Разбира се, че за мен няма такова благополучие да вкараш два гола на „ Армията”. Готино ми е, че вкарах два гола и взехме точка”, продължи Младенов.

„ Отборът сподели темперамент. Нека не забравяме, че ни напуснаха 4-5 съществени футболисти от нашия тим. Взехме и положителни играчи, само че ще би трябвало време, с цел да се види стилът от техния футбол. Важното е, че с воля и темперамент взехме точки тук, защото малко тимове могат да го създадат тук”, показа той.

„ Росен Кирилов си има нови условия. Работихме през подготвителния интервал за всичко, което желае той. Ясно е, че няма да стане от началото. Радваме се, всичко е окей, само че ще има тежки моменти”, подчертава Младенов.

„ Не желая да летим в облаците. Миналата година постигнахме положителни мачове и стигнахме до баражния мач. За малко не ни стигна да играем в Лига Европа, само че тази година най-важното е да избегнем баражите за спасяване”, показа Младенов.

„ Ще бъде празник за Велико Търново по време на мача с Левски. Със „ сините” и с ЦСКА „ Ивайло” е цялостен. Дано да вземем три точки и да покажем на всички хора, че футболът е да се играе и има изненади”, приключи Даниел Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР