Виваком има нов директор Маркетингови комуникации, считано от 31 май,.

...
Виваком има нов директор Маркетингови комуникации, считано от 31 май,.
Коментари Харесай

Желяз Кольовски поема маркетинговите комуникации във Виваком

" Виваком " има нов шеф Маркетингови връзки, считано от 31 май,. Това е Желяз Кольовски, който има над десетгодишен опит в областта на маркетинга, придобит в сполучливо осъществени под управлението му разнообразни планове в огромни компании в страната, оповестиха от телекома.

В новата си роля Желяз Кольовски ще има основна позиция за осъществяване тактиката на компанията, като дружно с екипа си ще се концентрира върху това общуването с клиентите да е още по-продуктивно, динамично и ангажиращо.

Богатият професионален опит на Желяз включва сполучливото основаване, внедряване и развиване на разнообразни информационни и бранд тактики, вследствие на които е повишен пазарният дял на съответните артикули и услуги. Заемал е позиции като шеф маркетинг, маркетинг одит управител и маркетинг управител в разнообразни компании в страната.

Има три магистърски степени – по " Международна търговия " и " Финансов мениджмънт " от Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ", както и по " Икономика ", компетентност " Маркетинг " от Стопанската академия " Димитър Ценов ", гр. Свищов. Кольовски има също по този начин специализация по бизнес администрация от Edinburgh Business School, Heriot-Watt University.

На новата си позиция той ще приложи своите умения да основава и развива ефикасни и атрактивни бранд тактики, работейки с предан екип.

" Горд съм да поема поста шеф Mаркетингови връзки във " Виваком ", който в същото време одобрявам и за професионално предизвикателство. Поставили сме си амбициозни цели за развиването на маркетинговите връзки и заемам новата позиция със блян да ги реализираме ", разяснява Желяз Кольовски в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР