Vivacom става част от емблематичния Фестивал на светлините LUNAR, който

...
Vivacom става част от емблематичния Фестивал на светлините LUNAR, който
Коментари Харесай

Vivacom става част от фестивала LUNAR 2023

Vivacom става част от емблематичния Фестивал на светлините LUNAR, който за втора поредна година ще трансформира централната част на столицата в голяма изложба под намерено небе. Двадесет и четири светлинни творби ще озарят едни от най-известните столични фасади, паркове и площади. В програмата са включени видео и статични 3D мапинг шоу произведения, посредством които актьори от целия свят ще опишат истории и ще предизвикат въображението на публиката, светлинни съоръжения, интерактивно ателие за изобразяване със светлина, както и светлинен церемониал.

Vivacom ще бъде част от фестивала, като ще преобрази фасадата на Българската банка за развиване (на ул. „ Дякон Игнатий “ №1) със светлинната творба „ Безкрайна галактика “ - завладяващо 3D видео мапинг шоу.

„ Тази година Vivacom се причислява към LUNAR, тъй като имаме вяра, че сходни образни произведения по доста забавен и вълнуващ метод показват неограничените благоприятни условия, които технологиите дават на хората. Ние направихме стъпка в тази посока преди 8 месеца, когато дадохме цялостна независимост в общуването на всички консуматори на мобилни услуги в България посредством нашите Unlimited проекти. Затова с поддръжката на сходни начинания желаеме да покажем точно това – по какъв начин технологиите и услугите, които предлагаме, могат да отключат цялостния капацитет на цифровия и физическия свят в едно “, разяснява Желяз Кольовски, шеф „ Маркетингови връзки “ на Vivacom.

Фестивалът на светлините ще се организира от 11 до 14 май 2023 година, сред 21:00 и 00:00 часа, като шоуто ще може да бъде гледано изцяло гратис от всички гости.

Цялата стратегия на фестивала можете да намерите на:.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР