Vivacom пусна в своите магазини и онлайн новия смартфон Motorola

...
Vivacom пусна в своите магазини и онлайн новия смартфон Motorola
Коментари Харесай

Гледайте мултимедия без забавяния с иновативния Motorola Edge 30 Pro от Vivacom |

Vivacom пусна в своите магазини и онлайн новия смарт телефон Motorola Edge 30 Pro. Моделът поддържа мобилни мрежи от пето потомство и е доста подобаващ за селфита и стрийминг със своята 50 MP предна камера. Той е изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорти.

Motorola Edge 30 Pro е стилен и функционален 5G смарт телефон с дизайн, идващ изчистения жанр на марката. OLED екранът му е с 6,7 инчов диагонал и резолюция 1080 x 2400 px. Характеризира се с необикновено плавна периодичност на освежаване от 144 Hz, поддържа с 25% по-голям цветови диапазон и има документ HDR10+, предлагайки по-реалистични цветове с усъвършенствана бляскавост и контрастност. Телефонът разполага и с Dolby Atmos® система за тримерен тон.

Процесорът на Motorola Edge 30 Pro е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Телефонът се предлага с 12 GB оперативна памет и 256 GB вътрешна памет. Операционната му система е Android 12.

Един от акцентите на смарт телефона е мощната 50 MP предна камера, с която притежателите му могат да вършат качествени селфита или да предават онлайн своите преживявания. Задната камера е тройна с два 50 MP и един 2 MP датчик. Телефонът разполага с My UX интерфейс и поддържа ръководство с лесни жестове, както и голям брой персонализации на настройките за занимания и така нататък

Размерите на устройството са 163 x 75,9 x 8,79 мм., а тежестта му – 196 грама. Батерията му е с потенциал 4800 mAh. Той е изцяло предпазен от разливане и намокряне посредством водоотблъскващо покритие, което го защищава от вътрешната страна и извън. Разполага с читател за пръстови отпечатъци в профил, опция за отключване с лицево различаване 68 W TurboPower™ зареждане, 15 W безжично зареждане, както и 5 W безжично шерване на заряд.

Motorola Edge 30 Pro може да бъде закупен на цена от 40,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за мобилен проект Unlimited 50.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР