VIVACOM предоставя още една отлична възможност на всички, които не

...
VIVACOM предоставя още една отлична възможност на всички, които не
Коментари Харесай

Зашеметяващи снимки във второто издание на изложбата „Живот в оранжево 2.0“ - #кодоранжево

VIVACOM дава още една отлична опция на всички, които не съумяха да посетят изложбата „ Живот в оранжево “.

Поради огромния интерес, от 06.11.2019 до 20.11.2019 година в градината на НДК, в пространството против тогавашното паметното заведение „ Кравай “, всички поданици и посетители на столицата ще могат да се насладят на второто издание на изложбата „ Живот в оранжево 2.0 “ и да се потопят в есенно оранжево въодушевление. Поводът за изложбата е двоен - първият рожден ден на #кодоранжево и 10-тият рожден ден на VIVACOM.


Този път в изложбата са включени 61 фотоси, които показват погледа на десетки фотографи-професионалисти и на изкушени от снимането фенове, обединени от задачата #кодоранжево. Снимките бяха споделяни през цялата година в Instagram профилите на фотографите с #кодоранжево. Те направиха хаштага един от най-популярните на кирилица за миналата година.

Така за една година в хаштага бяха оповестени над 7000 фотоси, които носят страстта на оранжевия цвят посредством уловени моменти, изразителни лица, нега, вдъхновение, пъстрота- всички те демонстрират нюансите на живота в оранжево.


Мисията #кодоранжево продължава да сплотява хрумвания, въображение и въодушевление. Всеки може да улови оранжевите моменти, да разгласява фотографията с #кодоранжево в своя Instagram профил и да стане част от оранжевото семейство на VIVACOM.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР