Вицешампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) представи новото си либеро.

...
Вицешампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) представи новото си либеро.
Коментари Харесай

Лубе представи новото си либеро

Вицешампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) показа новото си либеро. 22-годишният Фабио Балазо подписа петгодишен контракт с отбора преди два месеца. Церемонията се състоя в залата на клуба Еуросуоле Форум, като Балазо е първото ново лице на Лубе за новия сезон, което е показано пред публицисти и почитатели.



Младият играч ще размени на поста френската звезда Женя Гребенников.

" Имам прелестни усещания от Чивитанова. Ще бъде прелестно да се играе в тази страхотна зала. Знам, че публиката е страхотна и дава доста страсти на тима. Щастлив съм, че се запознахме с почитателите. Очаквам сезон на най-високо равнище, наясно съм с упоритостите на клуба и ще дам всичко от себе си. "

Civitanova: Ecco Balaso. Primo giorno biancorosso per il nuovo libero - Gallery https://t.co/SkwtJVudDb #CucineLubeCivitanova #FabioBalaso leggilo su https://t.co/VcBPGLNNCB pic.twitter.com/nFJK1EaagN
— Volleyball.it (@Volleyball_it) 26 юли 2018 година

" Фабио е най-правилният избор, това е отговорност, която аз персонално одобрявам. Клубът направи всичко допустимо, с цел да пристигна той тук. Той е нашето бъдеще, уверени сме в качествата му, неслучайно подписахме контракт за пет сезона. Дали имаме вяра в него? Той е млад, само че към този момент има опит, показва уменията си и с националния тим ", обявиха от управлението.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР