Вицешампионът на България ЦСКА загуби с 0:1 от първенеца на

...
Вицешампионът на България ЦСКА загуби с 0:1 от първенеца на
Коментари Харесай

ЦСКА падна от азери в Австрия

Вицешампионът на България ЦСКА загуби с 0:1 от първенеца на Азербайджан Карабах в третата си лятна инспекция в Австрия. Срещата протече под мощен дъжд, а успеха донесе албанският национал Джиджа Редон (42). Това е първа загуба на " алените " през подготовката. Наставникът Саша Илич пусна от новите единствено гамбиеца Сейни Санянг. На аварийна пейка остана еквадорският нападател Майкъл Естрада. 
Станислав Шопов (14) насочи първия прецизен удар, само че в обсега на вратаря на Карабах. После някогашната звезда на Черно море Леандро Андраде опитва мерника си пред вратата на ЦСКА, само че не сполучи. Сейни Санянг потърси Марк-Емилио Папазов пред голлинията, само че младокът не съумя да засече кълбото.
Албанецът Редон овладя топката пред вратарското поле и с прецизен удар откри мрежата зад Густаво Бусато. 
Малко след паузата алжирският халф на Карабах Ясин Бензия откри кулоар за пукотевица, само че Бусато избави. Младокът Илиан Антонов (53) се измъкна от двама бранители, само че стреля едва и не затрудни вратаря на Карабах. Акундзаде (83) разтресе гредата на " алените " след удар с глава. 
От ЦСКА са отхвърлили сериозна оферта за колумбийския си халф Марселино Кареасо. 24-годишният южноамериканец е именуван Професора от сръбския ментор поради умеенето му да чете играта и да взима бързи решения в динамични обстановки.
Новото най-скъпо попълнение на ЦСКА Матиас Фаетон изпусна дузпа и тимът му Гваделупа отпадна в груповата фаза на шампионата за " Златната купа " в зона КОНКАКАФ. Нападателят не съумя да означи при провалянето с 2:3 от Гватемала и неговият отбор остана трети в Група D. Точката класираше Гваделупа за директните елиминации. 
Потенциалното ново попълнение на ЦСКА - София Данило Асприля към този момент е в България, само че с клубния си отбор Бейтар (Ерусалим), дошъл на предварителен лагер въз основата на националния тим в Бояна.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР