Вицешампионът на България - ЦСКА, инкасира първо поражение по време

...
Вицешампионът на България - ЦСКА, инкасира първо поражение по време
Коментари Харесай

ЦСКА преклони глава пред шампиона на Азербайджан

Вицешампионът на България - ЦСКА, инкасира първо проваляне по време на порцията летни контроли, които има на австрийска земя. Селекцията на Саша Илич позволи минимална загуба от Карабах. Единственото попадение в срещата падна малко преди края на първата част, когато азерите се разписаха посредством Редон.
 Два клуба ще си разделят парите за Шерифа
Два клуба ще си разделят парите за Шерифа

Притежават по 50% от правата му

Саша Илич направи голям брой ротации на своя състав след паузата, а положително усещане направи младият Антонов, пред който се откриха и няколко преференциални обстановки. В самия край Карабах можеше да удвои своята преднина, само че техен изстрел срещна гредата зад Орлинов.

Спарингът в Австрия стартира с поделено предимство сред двата тима. Дъждовното време затрудняваше съществено съперниците, които изглеждаше, че желаят да практикуват нападателен футбол.

Първото по-интересно състояние в срещата настъпи с идването на 14-ата минута, когато добра " алена " композиция приключи с изстрел на Станислав Шопов. Стражът на Карабах не се намеси по най-хубавия си метод, само че въпреки всичко закова топката в своите обятия.
 ЦСКА - Карабах 0:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
ЦСКА - Карабах 0:1 (Развой на срещата по минути)

Първа загуба за " армейците " през лятото

Топката малко щастливо стигна до крайния защитник на азерите Марко Вешович, който получи опцията да насочи диагонален изстрел. Бусато беше покрил добре своя ъгъл, само че и ударът не откри очертанията на " армейската " врата.
 Сейни Санянг впечатли и отвън терена
Сейни Санянг впечатли и отвън терена

С микрофон в ръка

В 35-ата минута Слави Шопов получи отдясно. Той отигра елегантно и откри Тобиас Хайнц в наказателното поле. Норвежецът избра да приключва самичък, само че прати топката в навън.

Бразилският пазач на ЦСКА - Густаво Бусато, блесна със страхотна демонстрация към края на полувремето. Извеждащ пас за Диакаби принуди " аления " вратар да напусне голлинията си и да скочи на шпагат в краката на Диакаби. Опасността беше туширана, само че имаше прочут физически дискомфорт и за двамата забъркани.

Наглед от безобидна обстановка ЦСКА инкасира попадение в 42-ата минута. Зубир проби по фланга и изненадващо елементарно преодоля статичната в този момент отбрана на " алените ". Хибридното му отиграване сред удар и пас стигна до краката на дебнещия Редон. За №19 остана най-лесното и от близко матира Бусато за 0:1.

Карабах започва мощно второто полувреме. В 46-ата минута Ясин Бензия получи на дъгата на наказателното поле. Седмицата на азербайджанците се обърна с елегантно придвижване и стреля. Бусато внимаваше и мазета.

Младият Илиян Антонов направи положително усещане с дейностите си, като проби отляво и съумя да насочи изстрел, който беше слаб, но подсказа, че този футболист желае да се потвърди с " алената " фланелка.
 Ръководството на ЦСКА с жест към легендите на клуба
Ръководството на ЦСКА с жест към легендите на клуба

Ето какъв е той

72-ата минута предложи забавни положения и пред двете порти. Първата беше за състава на ЦСКА, където Антонов не съумя да засече с глава центриране на Дончев. Събитията мигновено се придвижиха към другата част от игрището, където Бензия се озова на стрелкова позиция, само че с помощта на това, че кълбото срещна крайници на Мено Кох, то не посети мрежата на аварийния пазач Орлинов.

В последните минути на срещата отборът на Карабах беше по-близо до отбелязването на втори гол, в сравнение с ЦСКА до изравнителния подобен. Първо селекцията на Гурбан Гурбанов удари греда, а малко по-късно непокритият Кейта не съумя да осъществя от непосредствена непосредственост.

Последната " армейска " инспекция на австрийска земя ще бъде против ВШГ Тирол на 8 юли.
 В Колумбия за Кордоба: Губим украшение, едно от най-ярките в страната!
В Колумбия за Кордоба: Губим украшение, едно от най-ярките в страната!

Хвалят го доста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР