Вицепрезидентът на футболната централа Йордан Лечков говори след фиаското в

...
Вицепрезидентът на футболната централа Йордан Лечков говори след фиаското в
Коментари Харесай

Йордан Лечков сравни националите с меки краставици, нямало как да станат твърди

Вицепрезидентът на футболната централа Йордан Лечков приказва след фиаското в Унгария. Този път той изрази мнението си пред сътрудниците от " Гонг ", където също по този начин отговори и на нападките от страна на Димитър Бербатов и неговия екип, заявявайки, че това са " млади и богати пенсионери, които си търсят работа ". Ето по-интересното, споделено от Лечков:
 Борислав Михайлов се измъкнал през товарен или спешен излаз
Борислав Михайлов се измъкнал през товарен или спешен излаз

От мястото, където излизат баровците, минаха единствено членовете на Изпълкома Йордан Лечков и Емил Костадинов

" Подочувам, както от другите медии, по този начин го слушам и от вас, само че аз бих подходил по различен метод, тъй като на мен ми се коства, че се прекалява с по този начин наречения негов екип. Това са за мен едни млади - богати пенсионери, които си търсят някаква работа. След футбола, тези хора нямат и един работен ден. Не би следвало да им се обръща чак толкоз внимание на тях. Иначе с вас нямаше да имаме какво да си приказваме, с изключение на да се концентрираме върху футбола, което мисля, че е и тематиката.

Още от първия мач ще стартира, че има огромно напрежение в момчетата и не си подаваме топката, чисто футболно това, което и аз съм усетил и аз съм практикувал футбола като занимание, спорт и специалност. Не ми хареса, че не си подаваме топката, няма една връзка добра, да се познават положителните страни, да знаят на коя страна и на кой крайник да си я подадат, най-много това. И настрана мисля, че би следвало, както и самите футболисти сега споделят, че липсва динамичност, в действителност. И футболистите на Черна гора играят в мощни тимове, всекидневно упражняват на високо равнище, играят сряда - събота в другите мачове, които имат в мощните тимове и за Шампионска лига и други, да не ги изброявам в този момент. От там идва и разликата, както и самите момчета си го показват. Разликата идва в самата подготовка и в динамичността на самата игра.

Какво значи лична отговорност? Аз постоянно споделям това, което мисля. Ние сме единствената самостоятелна организация и не сме финансирани от страната. Ще си разреша да се пошегувам малко, да речем, в случай че си купите краставици от борсата, дали в случай че си ги купите меки, до момента в който стигнат на пазара или у вас ще станат твърди? Еми, това е. С това разполагаме. Като имаме меки краставици, оправдавам се за сравнението, само че не виждам по какъв различен метод...Добре, най-лесно е да кажа " Ох, аз поемам виновност и се оправдавам " - какво решаваме с това нещо? Искам да уточня също, тези треньори, които са наети през всичките години, всички те са платени, както и самите футболисти са платени, те би трябвало да си носят отговорността по този начин или другояче.
 Лечков: Това ни е равнището, за един ден няма по какъв начин да решим какво ще се промени
Лечков: Това ни е равнището, за един ден няма по какъв начин да решим какво ще се промени

" Нищо ново няма да ви кажа "

Аз не тичам от никаква отговорност, само че когато споделям и давам такива съпоставения, в такава обстановка всеки би трябвало да има малко самоконтрол да си поеме отговорността, само че каква изгода? Понеже се вършат огромни съпоставения с България и Унгария, по тази причина загатнах другите футболисти в какви тимове играят, те играят в мощни тимове. И аз и моето потомство сме били в чужбина и знаем, че всеки ден се тренира на максимума. Не на 100, а на 150%. В събота като ти пристигна мачът, той е по-лек от тренировките. Плюс това националният тим, от много години го дублирам, никой не кара някой да идва на мощ там. Той е трамплин, както за треньори, по този начин и за футболисти.

Напоследък има алтернатива за Чочев. Аз също демонстрирам недоумение, че той не е извикан, без да въвеждам конспирация. За мен би трябвало футболистите в националния тим да си пасват и да са подобаващи. Никога не е проблем да подмлдяваш тима с малко по-опитни футболисти, само че в последна сметка това е едно от нещата, което аз постоянно съм казвал - ние не сме се месили на нито един треньор. Когато тимът върви споделят " Ние победихме ", а когато губи тима " Ръководството да подаде оставка ", разбирате ли къде е това разминаване? Защото, в едни такива диалози, когато се задават верни въпроси, аз давам отговор по този начин както ги разбирам нещата ".
 Обявиха имената на
Обявиха имената на " лъвиците " за " International Women`s Cup " 2023

Турнирът е въз основата в Бояна при вход свободен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР