Вицепрезидентът Камала Харис каза, че американците не трябва да изоставят

...
Вицепрезидентът Камала Харис каза, че американците не трябва да изоставят
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Харис посещава Planned Parenthood, казва, че хората не трябва да „изоставят вярата си“, за да подкрепят достъпа до аборти

Вицепрезидентът Камала Харис сподели, че американците не би трябвало да „ изоставят вярата си “, с цел да поддържат достъпа до аборт по време на обиколка на клиника за планувано родителство в Минесота в четвъртък.

" Не е нужно човек да изоставя своята религия или надълбоко вкоренени убеждения, с цел да се съгласи, че държавното управление не би трябвало да споделя на дамите какво да вършат с тялото си ", сподели Харис по време на забележки след обиколката на клиниката.

" Ако тя избере, тя ще се съветва със своя духовник, своя свещеник, равин, нейния имам. Но дали това е за държавното управление да й каже какво може и какво не може да прави със личното си тяло? "

Вицепрезидентът Камала Харис посети клиника за аборти, наблягайки аборта като основен избирателен въпрос преди 2024 г.( СТИВЪН МАТУРЕН/AFP посредством Getty Images)

Харис е първият настоящ вицепрезидент, посетил заведение за аборти. Тя сподели, че пътуването й до клиниката за планувано родителство е имало частично...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР