Вицепремиерът Валери Симеонов избухна във Фейсбук срещу мнозинството в парламента

...
Вицепремиерът Валери Симеонов избухна във Фейсбук срещу мнозинството в парламента
Коментари Харесай

Вицето Симеонов пак бесен: Саботаж! ГЕРБ и ДПС пак ни извъртяха!

Вицепремиерът Валери Симеонов избухна във Facebook против болшинството в Народното събрание и по-конкретно към ГЕРБ и Движение за права и свободи. За повторно в границите на месец вицето видно демонстрира, че не е удовлетворен от своите съдружни сътрудници от партията на премиера Борисов.

" Пак ни извъртяха! Депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи трансформираха преди малко признатия Закон за концесиите по най-подлия метод - посредством преходни и заключителни разпореждания на Закона за ограничение на административното контролиране и административния надзор върху стопанската активност. Концесиите на плажовете ще се дефинират от Министъра на туризма, а не по общия ред, избран от закона за концесиите. Това значи, че ще продължи по най-непрозрачен метод раздаването за по 20 години (а може и повече) на доближени компании и групировки ", написа във Facebook профила си Симеонов.

Днес, след ремонт на над 60 закона, бяха признати административни ограничения, които на процедура отстраниха свидетелството за съдимост. В спомагателните разпореждания Симеонов е видял и измененията в Закона за концесиите.

" Явно освен това управление на Министерството, България няма да има актуален и прозрачно-регламентиран туризъм. Това е следващият бойкот на опитите за въвеждане на обикновено ръководство и действителна конкуренция. Благодаря на сътрудниците от Обединени патриоти, които се опълчиха на предлагането в пленарна зала. За страдание, такива са разпоредбите на демокрацията - ДПС+ГЕРБ - 100 " за " против 43 " срещу ".

И по този начин, равносметката е:
Слънчев бряг север - Маджо
Слънчев бряг юг - ВИС
Несебър юг - ВИС
Поморие централен - братя Маргини
Бургас север - братя Маргини
Созопол Харманите - ВИС
Созопол централен - квалифициран за братя Маргини
и така нататък, и така нататък
Сараите на Доган-плаж Отманли - Движение за права и свободи
На печелившите - Весела Коледа и честити нови 20 години концесии!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР