Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин призова за ответни мерки срещу

...
Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин призова за ответни мерки срещу
Коментари Харесай

Дмитрий Рогозин поиска тежки санкции срещу Румъния и Молдова

Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин прикани за ответни ограничения против Румъния и Модлова, които с дейностите си му попречиха да доближи до Кишинев и Тираспол, където трябваше да участва на мероприятията по отбелязването на 25-годишнината от началото на миротворческата задача на Русия в Приднестровието, съобщи ТАСС, представена от Фокус.
Рогозин написа в своята страница в обществената мрежа Facebook: „ Рязкостта на моите изявления беше провокирана от терзанието ми за положението на пасажерите в нашия полет. Повечето от тях се завръщаха в родината си. Винаги съм летял към Молдова с постоянни полети на съветските самолетни компании. Безобразния номер на румънците и молдовското държавно управление би трябвало да бъде съществено оценен и да се извършат съответните ответни дейности “, написа Рогозин.
Рогозин, съобщи, че Западните страни „ в никакъв случай няма да се примирят “ с желанието на Русия да бъде свободна и мощна страна:
“Тях изцяло ги устройваше махмурлука на Русия през 90-те, само че в никакъв случай няма да се примирят с нашето предпочитание да бъдем свободни и мощни. Най-добрият отговор на всички тези наказания и дребни пакости е да бъдем тези, които желаем да бъдем – свободни и мощни. Как да издърпаме ушите на дребните пакостници ще решим в работни срещи. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР