Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков избяга с

...
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков избяга с
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: Какво криеше Бойко Рашков в жълтата торбичка, с която избяга от запоя с магистрати в столичен ресторант

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков избяга с наведена глава от водещата на ПИК TV Ива Николова, която го улови да запива в столичен ресторант с топ магистрати.
свързани новини54178преди 1 часа
Рашков резервира цялостно безмълвие, като от самото начало от ресторанта до автомобила, който го разкарва из кръчмите, беше стиснал крепко жълта торбичка. Не е ясно какво е нейното наличие, само че е прекомерно евентуално вътрешният министър да я е получил от магистратите, с които обядва в ресторанта.

свързани новини97884преди 2 часа
Логично е вицепремиерът да е получил торбичката вътре в ресторанта, защото, в случай че е била негова, няма причина той да влиза с нея в заведението.

Схемата с торбичката на Бойко Рашков припомня за скандалните записи с президентския консултант Пламен Узунов. Скандалните фрагменти тогава провокираха подозрение, че в плика е имало забележителна сума пари, до момента в който съветника на Румен Радев се оправда, че е получил подарък - пури и коняк.

Ако следваме логиката на подаръчните пликчета, които се раздават на доближените на Румен Радев хора, допустимо е и Бойко Рашков да е получил подарък дали за изпълнена поръчка, или за нещо друго.

При всички положения едно е несъмнено - Бойко Рашков дължи пояснение на обществото какво прави на една маса с видни магистрати и какво е имало в торбичката, с която избяга гузно от ресторанта.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР