Витоша Бистрица излиза срещу Ботев Пловдив в двубой от 20-ия

...
Витоша Бистрица излиза срещу Ботев Пловдив в двубой от 20-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев пречупи Витоша в края

Витоша Бистрица излиза против Ботев Пловдив в дуел от 20-ия кръг на efbet Лига. Резултатът сега е 2:0 в интерес на Ботев след попадение на Неделев в 46-ата минута на срещата, както и на Виана в 81-ата минута.

Срещата започва в 12:00 часа и ще може да я наблюдавате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg.

След равностойни първи минути последователно Ботев Пловдив овладя самодейността и стартира ударна офанзива към вратата на Василев. Емил Гъргоров сътвори най-интересното състояние пред вратата на Ботев в 10-ата минута, когато с пета опита да матира Георгиев, само че топката беше изчистена в корнер от Филипов.

Балтанов и Неделев пробваха рискови удари към вратата на Витоша, само че топката по този начин и не изиска да влезе в мрежата на домакините.

В 31-ата минута Виана направи непростителен пропуск като от няколко метра беше обезверен от избавяне на Василев. Две минути по-късно Неделев нацели страничната греда от дребен ъгъл.

До почивката гостите превзеха половината на Витоша, само че по този начин и не стигнаха до попадение.

Буквално със старта на второто полувреме Ботев откри резултата след попадение на Неделев, който не остави шансове на Василев с отдалечен удар.

Пловдивчани ще търсят наложителен триумф, защото преследват място в топ 6, само че и домакините ще желаят да приключат 2019 година по прогресивен метод.

Витоша Бистрица - Ботев Пловдив 0:2
голмайстор:0:1 Неделев (46), 0:2 Виана (81)


съставите:

Витоша : Василев, Гочев, Зюмбулев, Бонев, Кочилов, Амзин, Садула, Гъргоров, Котев, Кабов, Динев

Ботев Пловдив: Георгиев, Перейра, Работов, Пиргов, Филипов, Терзиев, Балтанов, Шопов, Неделев, Вутов, Виана

арбитър: Георги Иванов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР