Висшите дипломати от Г-7 постигнаха съгласие за въвеждането на механизъм,

...
Висшите дипломати от Г-7 постигнаха съгласие за въвеждането на механизъм,
Коментари Харесай

Г-7 иска механизъм, който гарантира възстановяването на енергийната и водната инфраструктура на Украйна

Висшите дипломати от Г-7 реализираха единодушие за въвеждането на механизъм, който ще подсигурява възобновяване и отбраната на енергийната и водната инфраструктура на Украйна. 

 

Страните от Г-7 показаха, че ще останат твърдо до Украйна " толкоз дълго, колкото е належащо ", се споделя в изказването след двудневната среща на висшите дипломати на страните от Г-7 в град Мюнстер, Германия, оповестява БНР.

 

Външните министри на Г-7 също по този начин обявиха, че всяко едно потребление на химически, биологични или нуклеарни оръжия от Русия ще бъде посрещнато с тежки последствия. Те възобновиха апела си към Москва да приключи войната в Украйна.

 

" Безотговорната нуклеарна изразителност на Русия е неприемлива ", показаха министрите в взаимното си изказване.

 

Групата на седемте най-богати демокрации също по този начин прикани за спокойно разрешаване на разногласията към Тайванския пролив и подсети на Китай да се въздържа от закани или потребление на мощ.

 

Висшите политици на страните от Г-7 обявиха, че ще продължат да показват загрижеността си пред Китай по отношение на докладвани нарушавания на човешките права, в това число в Синдзян и Тибет, и остават загрижени за " продължаващата ерозия на правата, свободите и автономията на Хонконг ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР