Висш служител от администрацията на Байдън отказа да разкрие подробности

...
Висш служител от администрацията на Байдън отказа да разкрие подробности
Коментари Харесай

САЩ предупреждават хусите да спрат атаките срещу кораби в Червено море или да се изправят пред потенциални военни действия

Висш чиновник от администрацията на Байдън отхвърли да разкрие детайлности за разпоредбите за допустимо ангажиране, в случай че офанзивите продължат, само че акцентира, че подкрепяните от Иран хуси би трябвало „ да не чакат друго предизвестие " от Съединени американски щати и техните съдружници.

Длъжностното лице, което приказва при изискване за анонимност според главните правила, избрани от Белия дом, приказва скоро откакто страните издадоха взаимно изказване по-рано в сряда, осъждащо офанзиви и наблягайки, че интернационалното самообладание е преуморено.

Изявлението е подписано от Съединените щати, Австралия, Бахрейн, Белгия, Канада, Дания, Германия, Италия, Япония, Холандия, Нова Зеландия, Сингапур и Съединените щати Кралство.

„ Нека нашето обръщение в този момент бъде ясно: ние призоваваме за неотложно преустановяване на тези противозаконни офанзиви и освобождение на нелегално арестуваните плавателни съдове и екипажи ", споделиха страните. „ Хусите ще носят отговорността за последици, в случай че продължат да заплашват животи, международната икономи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР