Високообразован, с богат професионален и житейски опит и със сигурност

...
Високообразован, с богат професионален и житейски опит и със сигурност
Коментари Харесай

Георги Манолов - една от най коментираните кандидатури за кмет на община Несебър, е факт


Високообразован, с богат професионален и житейски опит и сигурно ще бъде сполучлив и достоен кмет, споделят несебърлии 

Кандидатът за кмет на „ Съюзът на свободните демократи “ (ССД)  (№44) е един от безспорните любимци на вота в. Политически анализатори считат, че има големи шансове той да е идващият кмет на морската община.

Георги Манолов е роден през 1972 година в сърцето на Несебър – Старият град. Завършил е туризъм в университет „ Проф.д-р Асен Златаров “, бакалавър е по маркетинг в Бургаския свободен университет. Учил е стопанска система и в университета в град Бремен в Германия, придобил е и магистърска степен по електронно ръководство в Технически университет София.

Той има 14-годишен административен опит на високо управническо равнище.  Бил е зам.-кмет на община Несебър (2007-2011), работил е на управителни позиции в Министерството на стопанската система и Министерството на земеделието а в частният бранш е имал компания за създаване и ръководство на европейски програмии и без съмнение още от ден първи може да стартира да работи професионално за развиването на общ. Несебър.

Два мандата е общински консултант, като най-изненадващо преди година, самичък подаде оставка, преди приключване на мандата, като единствено положителното му образование спести на обществеността същинските аргументи за това.

В своята кариера до в този момент, Манолов е управлявал разнообразни планове за десетки милиони. На интернационално равнище е работил в областта на маркетинга в туризма в Австрия, с екип на професори разработвали голям брой концепции за развиването на туристически обекти и дестинации по целият свят, като с този си опит и контакти ще  е извънредно потребен за община Несебър в идващите години.

Освен положителното си обучение и солидна кариера, Манолов е фамилен, горделив татко на три девойки. И макар многото и примамливи оферти за кариерно развиване, любовта му към родния град го е предиздвикала да остане да живее и отгледа децата си в него.

Освен претендент за кмет с №44, Георги Манолов е и лидер на листа от 21 общински съветници. Те са потвърдени експерти от разнообразни области, които също биха съдействали със своя опит и хрумвания за развитието на общината в идващите 4 години. ССД  има и претендент за кмет на село Баня – Николай Пандазиев.

Вижте претендентите за общински съветници на ССД, №44 в бюлетината:
Георги Манолов Манолов Стефан Георгиев Жеков Величка Желева Кондурова Галина Иванова Георгиева Владимир Борисов Катранджиев Петър Денчев Периклиев Жасмина Димитрова Узунова Златка Колева Вълчанова Николай Илиев Пандазиев Иван Анастасов Пиков Недялко Николов Йорданов Иван Георгиев Димитров Гергана Миленова Иванова Мария Тодорова Ташева Валентин Митков Митев Кирил Куртев Стоянов   Стела Михайлова Радева Тодор Миндов Миндов Лъчезар Николаев Червенков Елена Василева Томова Венелин Стоянов Ташев   
ССД  има и претендент за кмет на село Баня – Николай Пандазиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР